| blackeyes90 a întrebat:

Cum se termina ezel? Va rog spuneti-mi!

Răspuns Câştigător
| biancatwt7 a răspuns:

Cred ca 55 sau 59 eps dar nu inteleg cate sezoane are. eu am vazut ceva pe youtube unde scrie ca e sezonul final si eps 33 unde bahar este omorata de temmuz cred ca il cheama la ordinul lui gengiz( care vroia sa o omoare pe eysan dar o incurca cu bahar) deci bahar moare impuscata...id-ul meu care vreti sa vb de ezel: bianka.byanka@yahoo.com P. S: ador ezel... va astept :*

12 răspunsuri:
| biancatwt7 a răspuns:

Bahar moare in sezonul final

| ghineanamaria a răspuns:

Nu se stie inca cand se termina ezel dar mai jos este linkul site-ului oficial al filmului:http://www.ezel.tv/

| Louise21 a răspuns:

Inca nu se stie pentru ca nici in Turcia nu s-a difuzat tot serialul:p deci...nu se stiebig grin

| waXonwaXoff a răspuns:

Cauta pe siteul www.kanald.ro sau cauta pe youtube

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ezel moare salvand-o pe eysan cand ali vroia s-o inpuste ezel s-a aruncat in fata ei si glontul l-a nimerit in inima si atunci s-a terminat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce faceti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu stie cancilaughingcuma sa ramana ezel cu bahar daca ea ii morta¿¿laughing

| EuILSustinePeCristi202 a răspuns:

Ezel se termina in -el funda? laughingrolling on the floorlaughinglaughing

| StelistaPanaLaMoarte a răspuns:

Si eu ma uit la film este foarte frumos filmul. Dupa cate stiu la sfarsit Ezel o sa ramana cu Bahar. Mai multe nu stiu...
Sper ca am ajutat.

| yoswwwet a răspuns:

Pai acel baiat de la sfarsit, este CAN fiul lui ezel si eysan, iar acel om care il intampina cand se da jos de pe motocicleta este Ali big grin

| ina_4481 a răspuns:

Va spun eu tot de fapt unchiasu inainte sa moara i-a dat la ezel un inel si in ultimul episod care l-am gasit cu mare greutate eysan moare injunghiata de cengiz, care moare si el in final si finalul e ca ezel si cu eysan sunt intr-un avion care se spune ca e avionul amintirilor in timp ce o tine in brate ea moare si ezel se otraveste cu ceva murind si el si in final i arata pe toti care or murit stand pe un scaun in tren si bahar sta in sus si se iuta la ei razand si asta e finalul

| mariusss44 a răspuns:

Pai cei doi ezel si eysan mor.defapt cam toata lumea morea in acest film.sau cine nu poate fi omorat se omoara singur.DAR AM O INTREBARE CN E BAIATUL KRE APARE IN FINALUL FILMULUI?

Întrebări similare