Cred ca 55 sau 59 eps dar nu inteleg cate sezoane are. eu am vazut ceva pe youtube unde scrie ca e sezonul final si eps 33 unde bahar este omorata de temmuz cred ca il cheama la ordinul lui gengiz( care vroia sa o omoare pe eysan dar o incurca cu bahar) deci bahar moare impuscata...id-ul meu care vreti sa vb de ezel: bianka.byanka@yahoo.com P. S: ador ezel... va astept :*
Nu se stie inca cand se termina ezel dar mai jos este linkul site-ului oficial al filmului:http://www.ezel.tv/
Inca nu se stie pentru ca nici in Turcia nu s-a difuzat tot serialul:p deci...nu se stie
Si eu ma uit la film este foarte frumos filmul. Dupa cate stiu la sfarsit Ezel o sa ramana cu Bahar. Mai multe nu stiu...
Sper ca am ajutat.
Pai acel baiat de la sfarsit, este CAN fiul lui ezel si eysan, iar acel om care il intampina cand se da jos de pe motocicleta este Ali
Va spun eu tot de fapt unchiasu inainte sa moara i-a dat la ezel un inel si in ultimul episod care l-am gasit cu mare greutate eysan moare injunghiata de cengiz, care moare si el in final si finalul e ca ezel si cu eysan sunt intr-un avion care se spune ca e avionul amintirilor in timp ce o tine in brate ea moare si ezel se otraveste cu ceva murind si el si in final i arata pe toti care or murit stand pe un scaun in tren si bahar sta in sus si se iuta la ei razand si asta e finalul
Pai cei doi ezel si eysan mor.defapt cam toata lumea morea in acest film.sau cine nu poate fi omorat se omoara singur.DAR AM O INTREBARE CN E BAIATUL KRE APARE IN FINALUL FILMULUI?
NicoleTheEnd întreabă: