Nu am fost internat! Eu cam uit parole și nume de utilizator de asta intru rar
Tu ai bun simț? Te întreb și eu asa!
Serialele de pe Disney si Netflix din America latina sunt seriale cu actori internationali deci este normal sa bage mai mult buget in productie, iar tarile respective au populatii mari
În primul rând, suprafața acestor țări este enormă, comparativ cu țările din Balcani, de exemplu.
De asemenea, cartelurile fac legea. Anumite orașe arată "bine", pentru că aceste carteluri au nevoie de "carne de tu", turiști, căci astfel pot spăla banii, pot transporta droguri, arme etc.
Dar, dacă ai fi văzut documentarele despre ce trebuie să faci și să nu faci când mergi în excursie în aceste țări, ai fi aflat că sunt zone din aceste orașe, unde nu există autoritatea statului, nu există poliție, este interzis să intri.
Ai fi aflat că turismul se desfășoară doar într-un anumit perimetru în care tacit, clanurile și statul au armistițiu, linii roșii pe care nimeni nu le încalcă.
Iar, referitor la telenovele, multe studiouri sunt "mașini de spălat bani", deci nu e nimic întâmplător!
Faci reclama aici! Nu îmi trebuie ca nu mănâncă din astea, știu ce se afla in spatele lor
Cum zice Alfons, sunt saraci in comparatie cu americanii.
In Romania nu ai gasit mahalale si muritori de foame? Noi nici bani de mers la teatru nu avem. Dar se face pro si anti publicitate in functie de interesele politice.
The Red Robin menu has been freshly updated for May 2025, featuring new pricing and vibrant food images to help you decide your next meal. From their signature gourmet burgers and bottomless steak fries to healthier salads and a variety-packed kids menu, this PDF guide includes everything in one convenient format. Whether you're planning a dine-in visit or ordering online, this latest menu makes it easy to explore Red Robin’s delicious offerings with clear visuals and updated prices. https://theredrobinmenu.com/
cristina1983 întreabă: