| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Eu am auzit de multe ori ca Argentina este o țară saraca și ca majoritatea cetățenilor argentinieni sunt foarte saraci, la fel și despre Mexic și ca mulți mexicani traiec în mahalale sărace și periculoase, acolo intamplandu-se furturi și atacuri armate și ei plecând în SUA pentru o viață mai bună, viața din Mexic fiind mult mai rea decât în țările din Balcani sau Rusia si Belarus! Dar dacă sunt într-adevăr atât de saraci pe cât se spune cum de reușesc sa facă atâtea filme și seriale ca Soy Luna sau Violetta, Bia, Ratusca cea urata, Kally mashup sau Go vive a tu manera? Ei spun ca sunt saraci dar în serialele lor au studio-uri de muzica cu o grămadă de dotări, pian, săli de dans, scene in scoli cum ar fi Pretty Lands School of Arts, On Beat Studio, Allegro Academy sau Saint Mary și săli de patinaj ca Jam&Roller ori locuri pentru influenceri precum Fundom! Oare cum fac aceste seriale dacă situația din Argentina și Mexic este atât de rea și economiile acestor țări sunt intr-o situație atât de proasta când noi România nu avem dotări din astea și nu putem face seriale/telenovele cum sunt Ratusca cea urata, Violetta, Soy Luna, Bia, Kally mashup și Go vive a tu manera! Oare le plătește costul Disney Channel, Netflix și Nickelodeon si astfel se descurca sau cum au reușit sa facă serialele? Și mai observ ca Buenos Aires și Cancun arata foarte frumos în aceste seriale de parca ar fi orașe occidentale!

9 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Văd că ai lipsit mai bine de o lună. Unde ai fost internat?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Nu am fost internat! Eu cam uit parole și nume de utilizator de asta intru rar

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Tu ai bun simț? Te întreb și eu asa!

| LisaJulie a răspuns:

Serialele de pe Disney si Netflix din America latina sunt seriale cu actori internationali deci este normal sa bage mai mult buget in productie, iar tarile respective au populatii mari

| ValentinMihai78 a răspuns:

În primul rând, suprafața acestor țări este enormă, comparativ cu țările din Balcani, de exemplu.
De asemenea, cartelurile fac legea. Anumite orașe arată "bine", pentru că aceste carteluri au nevoie de "carne de tu", turiști, căci astfel pot spăla banii, pot transporta droguri, arme etc.
Dar, dacă ai fi văzut documentarele despre ce trebuie să faci și să nu faci când mergi în excursie în aceste țări, ai fi aflat că sunt zone din aceste orașe, unde nu există autoritatea statului, nu există poliție, este interzis să intri.
Ai fi aflat că turismul se desfășoară doar într-un anumit perimetru în care tacit, clanurile și statul au armistițiu, linii roșii pe care nimeni nu le încalcă.
Iar, referitor la telenovele, multe studiouri sunt "mașini de spălat bani", deci nu e nimic întâmplător!

| IonelFlorianUrzica explică:

Faci reclama aici! Nu îmi trebuie ca nu mănâncă din astea, știu ce se afla in spatele lor

| alfons2390 a răspuns:

Sunt saraci comparativ cu SUA nu cu Romania.

| Carl567 a răspuns:

Cum zice Alfons, sunt saraci in comparatie cu americanii.
In Romania nu ai gasit mahalale si muritori de foame? Noi nici bani de mers la teatru nu avem. Dar se face pro si anti publicitate in functie de interesele politice.

| mrdavid5 a răspuns:

The Red Robin menu has been freshly updated for May 2025, featuring new pricing and vibrant food images to help you decide your next meal. From their signature gourmet burgers and bottomless steak fries to healthier salads and a variety-packed kids menu, this PDF guide includes everything in one convenient format. Whether you're planning a dine-in visit or ordering online, this latest menu makes it easy to explore Red Robin’s delicious offerings with clear visuals and updated prices. https://theredrobinmenu.com/