| KatlynKim a întrebat:

Heei. Vreau si eu un film frumos, captivant. Gen, nu stiu: Inception, Gone, The mortal instruments: city of bones, Divergent, Into the storm, The mist sau Mirrors, Nothing left to fear.
Nu vreau liste copiate de nu stiu unde, si sa nu incepeti cu saw, paranormal activity si celelalte pe care le vad mai la toate raspunsurile.
Daca nu gasiti nici un film care sa se fie in genul celor mentionate, macar spuneti-mi niste filme care v-au placut.
Multumesc :*

5 răspunsuri:
| ColorBubbles a răspuns:

Ceva de groaza ar fi House of wax. Povestea e suuper interesanta, e genial! The curious case of Benjamin Botton e de asemenea fain, un film foarte diferit(nu e de groaza). Si daca vrei un alt gen, iti recomand niste filme super tari, cum ar fi Now is good si If i stay. De comedie iti recoman Vampire suck, e parodie de la Twilight, rad foarte mult cand ma uit la acel film. Si ar mai fi What happens in Las Vegas, e chiar dragut!

| faramatania a răspuns:

Cu răpire Giallo (2009),ar merge și Savaged (2013),apoi The Maze Runner (2014),The Giver (2014),The Host (2013),The Last Keepers (2013),Paycheck (2003),Code 46 (2003),Ice Twisters (2009),Metal Tornado (2011),The Fog (2005),cu Nothing Left To Fear mai puține asemănări, dar poți încerca:Jug Face (2013),We Are What We Are (2013)

| DunareClaudiu a răspuns:

The book of Eli sau Predestination, ambele geniale.

| Claudiumdr a răspuns:

The best offer, The book of thief, The words, Intouchables, Prisoners, If i stay, Predestination.
Daor astea mi-au venit pe moment, insa te asigur ca cel putin 6 din cele 7 amintite mai sus sunt niste capodopere happy