I caz ca nu ai auzit, su iti recomand din suflet serialul Anime cu numele "Naruto".
Sunt doua serii cu multe sezoane. Naruto, si Naruto Shippuden. ![]()
Eu am vazut tot inclusiv filmele.
Poate o sa iti para o bataie de joc la inceput, dar o sa ti se schimbe gandirea super mult. O sa inveto cum sa te comporti cu oamenii, cum sa iti faci viata sa fie frumoasa, etc.
Eu sper sa il vizionezi, in total sunt aprox. 700-800 de episoade si cred ca vreo 7 filme (animate).
Este vorba despre Naruto, personajul principal care are o putere uriasa in el, si anume Bestia cu Noua cozi (Kurama), el este urat de toata lumea insa el zambeste si face traznai, pana la o anumita varsta. El este orfan de familie find singurul supravietuitor.
Visul lui este sa ajunga Hokage (conducatorul unui sat extins) care este foarte puternic, el dorindu-si sa ii intreaca pe toti cei dinaintea lui.
Va creste cu timpul, dobandind tehnici (jutsu) nu iti dau spoilere de aici incolo.
Iti garantez ca o sa plangi din 5 in 5 episoade, iar cand este o lupta, vei fi pe punct de a plange, iar la final te vei bucura enorm.
Sper sa iti placa, vizionare placuta!
(Site-uri unde poate fi vizionat dublat/subtitrat)
Animekage
Desene Animate Ro
Sau doar scrie pe google:
Naruto ep (episodul).
Bafta!
User with this ability either is or can transform into animals, whether partially or completely, as well as use the abilities, traits and appearance/physiology of animals by rearranging their own DNA structure. Users may be able to transform into alien animals and/or animals they have never encountered, such as Dinosaurs. Some may have this ability from an empty genetic code, allowing them to accept any form from which they have a DNA sample, others may be able to alter their form mentally and change just by seeing and mimicking animal features.
Lilith_6353 întreabă:
LisaJulie întreabă: