Ba inteligentule
koae esti tu cu cine vrei tu dar nu cu mine ca nu ma cunosti si Twilight are 5 filme si un singur film este numai unu odata ce are mai multe este un gen de serial mai scurt desteptule.Mai invata si tu un pic ca nu strica
.
Serie (de filme).
Serial.
Sunt două chestii total diferite, omule.
Singura afirmaţie adevărată din reply-ul tău e aia în care precizezi că-s deşteaptă, inteligentă.
Nu e serial, e film ![]()
Pe mine nu m-a impresionat, insa e un film dragut, cel mai mult mi-a placut prima parte
Am vazut filmul si nu m-a impresionat. Sunt filme mult mai bune si cu povesti mai interesante cu vampiri. Banuiesc ca esti familiara cu The Vampire Diaries
The Vampire Daries nu imi place.Sincer sa fiu ma plictisesc si sunt prea horror vampiri adica au dintii prea mari si serios vampirii sunt un pic mai putin horror ca in serial.Filmul Twilight m-a impresionat enorm pe mine si e cel mai tare film cu vampiri din cate au exisistat nu degeaba au castigat 2 premii la categoria "cel mai bun film cu vampiri" si "cel mai vizualizat film ".Dar fiecare cu gusturile lui, dar imi place si The Vampire Daries dar sa fim serios e mult mai jos decat Twilight care a cucerit mii de fanii.
Ai vise cu jacob sau cu edward?
Am vazut ultima parte-breaking dawn.toata lumea a zis ca e oribil da n-a fost asa de rau da nici nu ma dau in vant.au fost si unele parti chiar reusite trebuie sa recunosc
Ma bucur ca iti place si astea sunt toate partile serialului Twilight.
The Twilight Saga Amurg (2008)
Twilight: New Moon (2009)
The Twilight Saga: Eclipse (2010)
The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 (2011)
The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 (2012)
Si cauta pe site-ul asa de filme ca casesti sa te uiti la toate partile:Filme.mdy.ro
Ma refer cate parti...
AleeAleePortocalee întreabă: