Iti promit ca o sa ma uit. e foarte interesant acest documentar din pacate azi nu am timp dar maine o sa imi fac timp si o sa'l urmaresc.multumim!
@cristacheceliute, problema a fost remediata. Am pus si un trailer ca lumea sa vada cam despre ce e vorba si am pus toate partile din surse valabile momentan. Multumesc pentru atentionare. O zi frumoasa tuturor! Vizionare placuta! Si astept impresiile voastre. Ceva mai profunde si mai detaliate daca se poate.
@Cristacheceliute, ai putea sa incepi tu primul cu o parere personala despre ce ai invatat in urma vizionarii documentarului si ce te-a impresionat cel mai mult.
Il stiu, e din '92 si e intr-adevar o imagine colorata a umanitatii, un film special. Nu stiu de ce, m-a captivat mai puternic cand am vazut cu subtitrari ce indicau locatiile. Oricum, s-a muncit enorm la filmul ala, in toate aspectele, si costurile, aparent pe buget nelimitat reflecta calitatea de top. Asteptam "Samsara" in 2011, deci![]()
Apropo, se pare ca acel link nu mai e valabil, segmentele de pe youtube au fost scoase, dar se poate gasi pe net...
UnchiulRamiz întreabă: