TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
ana31sabina
în 8 Iunie 2024 | ana31sabina întreabă:

Bună seara! Am luat un cățel de la Onepet care a murit. Am dat mail și mi- au spus ca voi primi altul. Mentionez ca nu trecusera cele 3 zile. A mai fost cineva în această situație? Cățelul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gaby212
în 7 Iunie 2024 | Gaby212 întreabă:

Cainele meu fuge IN CONTINUU de acasa. Nu mai stiu ce sa ii fac. Nu vreau sa il leg, nu am fost niciodata de acord cu lantul la caine... Dar chiar nu stiu ce sa fac! Are tot ce ii trebuie, e hranit de...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
username89951
în 7 Iunie 2024 | username89951 întreabă:

O cucuvea a făcut pui la mine in fânăr, cum ii alung? sunt destui de mari, și așa face cucuveaua aia o gălăgie noaptea da păi când o să crească și astea ce o sa se întâmple cum îi fac ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CameliaGemis
în 7 Iunie 2024 | CameliaGemis întreabă:

Bună ziua, am o întrebare, am un câine de lup femelă care a fătat de 3/4 săptămâni, a fătat 12 căței din care unul a murit și presupun că l- a mâncat, au mai rămas 11 acum, 1 săptămâna...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Saloc
în 6 Iunie 2024 | Saloc întreabă:

Salut,daca pun mana pe puiul unei pisici s-ar putea sa nu il mai recunoasca mama?

4
Răspunde Raportează
Ikadinbacau
în 6 Iunie 2024 | Ikadinbacau întreabă:

1.De ce nu vă treziți la realitate cei care trăiți conduși de întunericul mental? 2.Care sunt beneficiile întunericului mintal? 3.Care sunt dezavantajate unei vieți trăite in realitate așa...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Magdaip
în 5 Iunie 2024 | Magdaip întreabă:

Bună seara, am un pechinez mic de 5 luni, de două zile am observat ca în zona capului mai sus de ochiul drept s- a umflat foarte tare, arată ca o gâlma, atunci când pun gheață se dezumfla puțin...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
AndreeaIulianRoxy
în 4 Iunie 2024 | AndreeaIulianRoxy întreabă:

Bună ziua tuturor.Am o întrebare și sper din suflet sa ma puteți ajuta.Am un cățel de talie mica și as dori sa îl tund dar nu sta, menționez ca am fost cu el la mai multe saloane sa îl tundă...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
nicadaria500
în 4 Iunie 2024 | nicadaria500 întreabă:

Câinele meu are o căpușă lângă ochi. Cum îi pot scoate căpușa?

3
Răspunde Raportează
ElenaDiana23
în 4 Iunie 2024 | ElenaDiana23 întreabă:

Am o cățelușa în vârstă de 2 luni jumate și a avut purici și am cumpărat Srongold pentru pui, am dat-o cu ea acum 3 zile, când aș putea să îi fac baie?

5
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 4 Iunie 2024 | LisaJulie întreabă:

Pisica unei rude își înghite propriul ghem de par, de ce se intampla asta in condițiile in care mănâncă 3 mese pe zi?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iunie 2024 |

Buna, am o curiozitate despre incubatul oualor de rata. Afecteaza cu ceva daca pun ouale de rata la incubat in sistem de intoarcere deoarece find mai mari ma gandesc ca nu stau exact cum ar sta ouale...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
123Miha123
în 4 Iunie 2024 | 123Miha123 întreabă:

Bună ziua! Am o țestoasă de apă. Este activă și mănânca, dar își ține mereu capul în afara apei. Atunci cand și- l bagă în apă își dă cu gheruța în față, parcă încearcă să...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
tpu1991tpu
în 3 Iunie 2024 | tpu1991tpu întreabă:

Salutare! Vin cu o problema care ma enerveaza pe zi ce trece tot mai mult! Am 2 copii mici pana in 6 ani carora nu le plac cainii si din contra se sperie de ei! Incerc sa nu ii expun pe cat posibil...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
MarcelaMarcela
în 3 Iunie 2024 | MarcelaMarcela întreabă:

Bună am un bichon maltez în vârstă de 3 ani de o săptămână are probleme cu ficatul iar după ne- a zis domn doctor și cu vezica biliara.De o săptămână a făcut perfuzii antibiotic hepatice...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
FocusF07
în 3 Iunie 2024 | FocusF07 întreabă:

Bună tuturor! Vin cu o problema de sănătate a unui cățel al vecinului meu. Vecinul meu este un domn singur și în vârstă, are un cățeluș Cavalier king Charles care suferă de următoarele: ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Edyeduardo1232
în 3 Iunie 2024 | Edyeduardo1232 întreabă:

Am o testoasa mica de Florida si am primit- o acum 4 zile, nu prea innoata, sta doar pe uscat, nu mananca viermisori, nici peste, doar paine. Apa are 26- 27 de grade, are lumina uv si filtru. Este...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlynaVy
în 3 Iunie 2024 | AlynaVy întreabă:

Buna ziua, am o catelusa bichon de 4 ani. A fost operata in octombrie 2023, la coloana, deoarece nu se mai putea tine pe picioarele din spate, si dupa multe tratamente (pastile, injectii, proceduri...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DianaElena127
în 3 Iunie 2024 | DianaElena127 întreabă:

Dacă castrez cățelușa îi va mai veni ciclu menstual? Sau există pastilă pentru a îi opri ciclu menstual?

2
Răspunde Raportează
Saloc
în 2 Iunie 2024 | Saloc întreabă:

Salut, am si eu o intrebare. Am un motanel in fata blocului de care am grija, are in jur de un an și i- am cumparat niste bobite(purina one indoor formula) si am vazut ca nu vrea sa manance, el este...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
robertpopescu12
în 2 Iunie 2024 | robertpopescu12 întreabă:

Buna, m- a lins pe picioare catelul meu bichon care sta in apartament la bloc si care il mai scot ocazional pe afara dar n- a avut niciodata muscaturi de la alti caini sau zgarieturi, n- am mai avut ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anytaa
în 2 Iunie 2024 | anytaa întreabă:

De ce perusul meu de 1 an jumate pute a fum? Il spal des cu apa si tot pute. Sugerati sa-l spal cu putin sapun? Sau de ce pute a fum? Bdw, este mascul

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iunie 2024 |

Bună tuturor! Vin cu o problema de sănătate a unui cățel al vecinului meu. Vecinul meu este un domn singur și în vârstă, are un cățeluș Cavalier king Charles care suferă de următoarele: ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vladop090
în 1 Iunie 2024 | Vladop090 întreabă:

Cum sa iti convingi mama sa iti ia un catelus

4
Răspunde Raportează
MELAX
în 31 Mai 2024 | MELAX întreabă:

Bună seara. Am o catelușa chiuaua toy și i cade foarte tare părul! Are 7 luni și nu înțeleg de ce i cade parul! Hrana eu cumpăr doar de la veterinarul care se ocupa de ea de mica! Va rog dacă ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SweetbutPsychoGirl
în 30 Mai 2024 | SweetbutPsychoGirl întreabă:

Bună TPU. Cățelul meu este depararitat intern. Dar astăzi am observat că are purici. Se poate pune şi zgardă anti purici/căpuşe chiar dacă el a luat şi pastiluță pentru aşa ceva? Sau e...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Petronella8p08
în 30 Mai 2024 | Petronella8p08 întreabă:

Bună. Cățelul meu a întrat ieri cu capul în remorcă de când l am ridicat de acolo stă cu capul într- o parte, nu are stabilitate, nici pe picioarele din spate nu poate să stea și e foarte ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
SilvyStyle19
în 30 Mai 2024 | SilvyStyle19 întreabă:

Am două iepuroaice, mamă(de un an si 8 luni) si fiica de aproape 8 luni si un iepuroi de un an si o luna. Femelele sunt separate de mascul. Dar nu stiu cum una din ele a reusit sa ii deschida uṣița...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SAndre09
în 29 Mai 2024 | SAndre09 întreabă:

Cainele meu de 2 kg a mancat o bomboană mica care are cam 10% cacao. E problema mare?

2
Răspunde Raportează
Doroteaa
în 29 Mai 2024 | Doroteaa întreabă:

Bună, oare care e cea mai buna și de calitate mâncare pentru bison? Până acum i- am dat de la whiskas și pedigree pe și de la un timp nu ii merge bine cu mâncarea asta, am incercat fel și fel...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RadulescuCornel
în 29 Mai 2024 | RadulescuCornel întreabă:

Ce înseamnă daca un hamster are o umflatura intre picioarele din fata?

3
Răspunde Raportează
Aqswdefrgthyjukilopzxcvbnm
în 28 Mai 2024 | Aqswdefrgthyjukilopzxcvbnm întreabă:

I-am facut baie cetelusei mele si i-a intrat sampon on ochisor, il deschide dar i s-a inrosit rau si ii lacrimeaza tare. Ce ii pot face urgent?

1
Răspunde Raportează
SAndre09
în 27 Mai 2024 | SAndre09 întreabă:

Ma jucam cu cainele meu de 6 luni jumate, rasa Pudel Toy si cred ca i- am tras cam tare jucaria din gura si acum i se clatina foarte tare caninul. Nu stiu daca e de lapte, dar nu cred, pentru ca a avut...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Mai 2024 |

Salutare! Ma intereseaza sa achizitionez un set de senzori de pescuit cu statie 4+1 Ce imi recomandati la 300-400 lei buget Ce parere aveti de senzorii fl jy57? Dar de senzorii de la wind blade?

1
Răspunde Raportează
criistinaradulescuu
Întrebare recomandată în 27 Mai 2024 | criistinaradulescuu întreabă:

De când pot pune picături de purici la bichon?

2
Răspunde Raportează
bo1979
în 26 Mai 2024 | bo1979 întreabă:

Salut, am un ciobanesc german femela in varsta de 10 luni, in ultimul timp nu prea mai mananca hrana uscata. Ceva sfaturi va rog?

4
Răspunde Raportează
CatalinaXD19
în 26 Mai 2024 | CatalinaXD19 întreabă:

Mi- am luat vineri o Nimfă mascul, a mâncat foarte puțin de la mine din palmă dar apă nu știu dacă a băut, astăzi când m- am trezit era pu jos în cușcă cu ochii închiși și este amețit...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Curtuiusan01marianD
în 26 Mai 2024 | Curtuiusan01marianD întreabă:

Am un bichon maltez și are 4 luni, as vrea sa îl tund, oare as putea?

2
Răspunde Raportează
neowana
în 26 Mai 2024 | neowana întreabă:

Am un caine Doberman - nu e agresiva deloc. Nu reusesc nici cum sa o invat cu botnita. Din cate vad cainii Dobermani nu cred ca s- ar incadra in categoria de caini periculosi. Voiam totusi sa ma asigur....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ghioc123maria
în 26 Mai 2024 | Ghioc123maria întreabă:

Bună ziua! Am un hamster muscat de spate și are sângerare. Vreau sugestii cum sa ii vindec rana! Nu pot sa ma duc la veterinar. Cum sa ii vindec rana.

2
Răspunde Raportează
Gratian2000
în 25 Mai 2024 | Gratian2000 întreabă:

Salut.Am pierdut o femela nimfa, astazi, in jurul orei 18.Am cautat o dar fara succes.Sunt sanse sa se intoarca sau macar sa supravietuiasca cateva zile?(poate- poate o gasesc).Sau sa cumpar alta nimfa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Balicescu_Alex_1997
în 25 Mai 2024 | Balicescu_Alex_1997 întreabă:

Salut,mi am castrat motanul în vârstă de 2 ani acum 3 luni dar parca e mai nebun se bate cu toate pisicile si încă dă cu spray ce e de făcut

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Mai 2024 |

Pisica mea este foarte agresiva, se enerveaza cand punem mana pe ea si ne zgarie foarte tare, nu e deloc cuminte si cere pliculeț, daca nu ii dam plic nu se potoleste, pare ciudat dar altceva nu mananca...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
irina19123
în 24 Mai 2024 | irina19123 întreabă:

Buna! De azi papagalul meu nimfa(baiat) a inceput sa naparleasca putin la creastă...ii cad pene foarte mici, dar acest lucru ma ingrijoreaza. Daca puteti sa imi ziceti de ce v-as fi recunoscatoare!

2
Răspunde Raportează
maddy83
în 24 Mai 2024 | maddy83 întreabă:

Am luat un cățel mic, pare bishon, de la o fata care nu îl putea îngriji, era plin de căpușe și purici, i- am dat pastile nextgard spectra, acum este curat, , dar din a doua seara a început...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Taetae58
în 23 Mai 2024 | Taetae58 întreabă:

Buna,am un catel la care mama este bichon maltez iar tatal habar nu am ce este, se va face mare daca mama lui e bichon?

2
Răspunde Raportează
RaluDob
în 23 Mai 2024 | RaluDob întreabă:

Este bună betadina după castrare?

5
Răspunde Raportează
Briannaaaaaaaa
în 23 Mai 2024 | Briannaaaaaaaa întreabă:

Bună, am o întrebare despre peruși, acum o zi mi- am luat un perus femelă fără pereche și astăzi am observat ca stă foarte mult cu coada în sus, adică cu fundul și are o aripă mai sus decât...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dobras_Diana_
în 23 Mai 2024 | Dobras_Diana_ întreabă:

Am o pereche de peruși. S- au împerecheat iar femela a făcu cinci ouă, au ieșit deja doi pui iar când am vrut sa verific starea lor, masculul a scăpat. S- a evaporat. Oare va reuși femela ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Briannaaaaaaaa
în 22 Mai 2024 | Briannaaaaaaaa întreabă:

Bună, ieri am cumpărat un papagal cu astăzi am observat ca, cateodata stă cu fundul în sus și nu se mișcă iar la aripi, aripa dreaptă este mai sus decât cea stângă și cred ca are și raie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Eriii
    trimisă pe 24 August

Eriii întreabă:

Am 16 ani (ceva peste) si vreau sa dau comanda la kaufland prin glovo. comanda ar include un energizant (hell latte) si nu stiu daca o sa ma lase sa iau asa sau daca o sa ma puna sa arat ceva buletin curierului...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă pe 24 August

anonim_4396 întreabă:

De ce cnd pui o ntrebare, majoritatea celor ce r?spund sunt pe lng? subiect? rare ori g?se?ti un r?spuns concret la ntrebarea ta
    10 răspunsuri
  • Oaleleeeee
    trimisă pe 24 August

Oaleleeeee întreabă:

Salut! Urmeaza sa ma apuc de atestat de Bolt, masina e noua, o sa cumpar camera, huse de piele sau impermeabile(scaune, bancheta), covorase de cauciuc sa o bag la treaba, am telefonul de se incarca...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • octav005
    trimisă pe 24 August

octav005 întreabă:

Bun? diminea?a. Ce gen de ceasuri de mana prefera?i la o nunta s.au o ocazie speciala ( botez etc) smart s.au cele clasice ci limbi? Eu unul pe cele clasice. De moda veche
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.581.468
  • Întrebări: 3.950.026
  • Răspunsuri: 17.631.965
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Family Guy

Family Guy

Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!

Start quiz
Categorii
  • 651.806 Adolescenţi
  • 55.479 Afaceri & Financiar
  • 22.855 Artă şi Cultură
  • 72.609 Auto & Moto
  • 144.180 Beauty & Fashion
  • 16.480 Benzi desenate
  • 54.918 Carieră
  • 20.302 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.673 Conversaţii