Amandoua rasele sunt de laborator, am un prieten care a fost atacat de propriul lui caine din aceasta rasa; daca ai locx ia-ti un mioritic
Diferenta este la corp + nu cred ca e corcitura intre amstaff si pitbull, caci american pit bull terrier este intezis in Romania, ce zic astea pitbull este ceva gen spatele curti, deci oricum tot corcitura va fi oricum nu numai corcitura cu pitbull si amstaf (american staffordshire terrier) ci si cu alte asemanatoare, 300 de lei e foarte putin, eu ca sa imi cumpar cane corso am dat bani mai multi.
+ ca nu cred ca are pedigree + ca daca il iei sa fie pitbull in curte sa "rupa" lantu, caini vecinilor si sa pari tu dur, o sa ajungi in rahat.
Un caine, orice rasa, trebuie dresata, mai ales pitbulli si alte rase considerate periculoare, oricum pitbulli sunt foarte activi, deci minim 1 ora pe zi trebuie sa mergi la alergat, nu plimbat cu el, ca sa il ai antrenat si musculos, sa fie ca "aia de pe net". Cel mai bine intereseaza-te(nu youtube, situri de unde citesti despre, nu numa sa ii vezi in actiune) serios inainte de ati lua un caine si dupa cumpara.
Dupa parerea mea Amstafful e mai bun, e mai frumos, poate fi si de paza. La talie sunt cam la fel sa stii acum depinde.
Funda ?
Sunt crescator de Amstaff si ROTT, ca sa te lamuresc trebuie mai intai sa stii ca un amstaff este mai cuminte decat un pitbull, adica asculta mai bine si nu este asa de agresiv! Amstafful este mai mare putin ca un pitbull si mai lat. In Romania inaltimea la amstaff este intre 45 cm si 55 cm la greaban. In standarde nu trebuie sa depaseasca 48-49 cm la greaban, dar in ultimi ani din cauza alimentatiei cu diferite substante in boabe si in carne cu hormoni amstaffi au cam 50 cm la greaban, deci este putin mai inalt ca uni pitbuli care ajung la 45-52 cm in Romania maxim, o usoara depasire la inaltime deja se stie la amstaff, cam atat cu aspetc fizic si comportamental. Acuma daca se merita sa cumperi metis, poate sa arate a amstaff si sa fie rau ca un pitbull, poate sa arate ca un pitbull si sa fie la comportament amstaff este o loterie aici, fiind o corcitură. DAR SE MERITA 300 DE LEI AVAND IN VEDERE CA UN AMSTAFF ADEVARAT FARA PEDIGREE ESTE CAM 200 EURO SI CU CERTIFICAT AJUNGE LA 350-400 EURO, sunt amstaffi si la 100 euro dar majoritatea ba is prea mari, ba prea mici etc.
Vreau sa stiu daca se merita sa dau 300 lei pe un astaf metis piitbull si care este diferenta?
Dupa parerea merita are un preten de al meu si ii super fain
UnchiulRamiz întreabă: