Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 4 Iunie 2023 sunt:
BN TPU hey pe cât august este ziua pisicii pe 6 sau pe 8?
Cine mai face lucru de mână și cusut in timpul liber? Ce va place?
Ce se întâmplă dacă un câine are lichid în zona abdominală?
Buna TPU! Am un pui de pisica de c am vreo luna si acum 10 minute am observat ca piciorusele lui din spate par a fi paralizate.I am dat lapte intr- un bol si acesta se ridicase in piciorusele din fata ...? (mai mult)
Salut. Am și eu o întrebare. Am găsit niște oua de fazan cred ca sunt, unul spart cu pui în el, țin sa menționez ca încă trăia. Dacă nu am cloș a și clocitoare ce pot face cu restul de oua....? (mai mult)
Măine plec in Romănia pentru două săptămăni. Ce restaurante deosebite recomandați?
Bună seara, am o femela de molly balon neagra si mi se pare gravidă, dar nu sunt sigur, sta la fundul apei si este retrasa și nu prea mai sta la mascu, l dar cred ca a reușit ceva, s- a chinuit...? (mai mult)
Buna, unul dintre cățelușii mei ( de aprox. 2 săptămâni si cateva zile) are unul dintre ochi lipit si nu stiu cum sa procedez, restul cățeilor ii au deschiși pe ambii si pana acum nu am mai ...? (mai mult)
Intrebare pentru detinatorii de patrupezi canini: caini dupa castrare devin mai linistiti sau, din contra ati observat o anumita agresivitate nespecifica la ei? Am 2 catei / caini masculi si o femela...? (mai mult)
Buna ziua, Solicit ceva informatii privind zebrele australiene, ale mele au reusit sa creasca doi pui din patru oua, acum deja vad ca zboara prin colivie dar sunt inca hraniti de parinti. Intrebarea...? (mai mult)
Bună! De ce unele pasari zboară pe loc? Adică sunt în aer, dau din aripi dar nu merg spre o direcție, stau în acelasi loc.
Buna ziua! Am un Bichon de 11 săptămâni (2 luni și o săptămâna), Dumincă i- am terminat schema de vaccin (cele 3 vaccinuri) și la o ora a început sa facă diaree cu puțin sânge si să vomite,...? (mai mult)
Bună, am un bishon care s- a speriat de un alt catel și brusc nu a mai putut sa meargă, iar picioarele din spate a început sa nu le mai miște. Am fost la veterinar și facem de 5 zile injecții...? (mai mult)
Salut, TPU! Îmi poate recomanda cineva vreun concurs de șah, din Iași sau dintr- un județ vecin care se va desfășura perioada asta? E bun și dacă e vara asta, întrucât până la sfârșitul...? (mai mult)
Motanul meu are blana albă și de fiecare dată când merge afară aceasta se întoarce murdar chiar și uneori bătut. Ce ar trebui să fac ca să arate cum trebuie, are vreo 2- 3 ani și este destul...? (mai mult)
Salut, motanul meu a avut nisip la rinichi, a fost operat, însă problema a revenit și nu putea să urineze, l- am dus astăzi la veterinar, i s- a făcut anestezie și pusă sonda, mi- au spus...? (mai mult)
Dacă am doi papagali pot sa-i despart?
Buna TPU! Am o problema cu papagalul și anume pare ca în jurul ciocului si a ochilor are penele zburlite, aranjate dubios. Pare ca le are murdare sau ceva. Este mascul iar ceea ce am observat de curând...? (mai mult)
Mă interesează cum se incarca acele de tatuaj cu cerneală...
Salut, am si eu un pestisor betta de vreo 5 luni. Am obs acum 1- 2 luni ca incep sa i se sfasie aripioarele si i- am luat baktopur. Am continuat tratamentul pana acum cand observ ca s- a decolorat, ca...? (mai mult)
Muzica și tonurile de apel sunt legate între ele?
Bună, sper ca aceasta sa fie categoria potrivita pentru întrebarea mea.Cum se procedează cu contractul de adopție atunci când vrei sa dai niște pui de pisica spre adopție? Este ok sa îl fac?...? (mai mult)
Salut TPU! Am comandat o carte de pe All.ro.Dar nu a arătat în cât timp vine. Știe cineva?
Buna dragii mei! Am si eu un canal de Youtube pe nume Andrei si Dana si voiam sa va intreb unde as putea sa imi promovez canalul de Youtube in afara de Facebook si instagram.Noi facem vlog de calatorie,...? (mai mult)
Ma gandesc de ceva vreme sa iau creatina. In loc de creatina praf, as vrea sa- mi iau creatina eferfescenta. Cea efervescenta este mai slaba in proteina si la rezultat? Care e diferenta dintre cea efervescenta...? (mai mult)
Ajutor! Mama mea i- a dat toată pipeta de antideparazitare la pisică și acum tremură, are spume la gură, nu poate să meargă, are convulsii extrem de agresive, tremură continuu și zgomotos...? (mai mult)
Salut,de la ce varsta poti sa zbori cu paramotorul si de acte ai nevoie, doar diploma de la cursurile de zbor?
Am un Bichon malteze de 1 luna și 2 sapt i-am dat lapte și a făcut viermi azi a vomitat 2 îmi este frica sa nu moara puteți sa ma ajutați?
Am un pui de câine în vârstă de două luni și mă mușcă de picioare constant. Ce pot să fac să-l opresc?
Am un acvariu cu mai mulți pești. Pe o frunza am văzut de curând ca au apărut icre albe. Cei doi scalari ai mei stau aproape de oua, dar nu le mănâncă. Câteva sunt maro- caramel. Acestea sunt...? (mai mult)
Hey TPU! Imi poate recomanda cineva o arma airsoft model M416/HK, sa fie full metal, sa aiba mosfet neprogramabil/programabil, 120- 130ms, manerul care inconjoara teava sa fie subtire, nu gros si sa...? (mai mult)
Salutare! Am o întrebare.Culoarea de pe bicicleta mea s- a decolorat destul de tare, și arată nasol decât ca înainte.Aș încerca să o vopsesc, dar mi- e că nu o să găsesc culoarea potrivită(E...? (mai mult)
Bună ziua! Poți să castrezi o pisică dacă are pisicei în burtă?
Bună tuturor! Am un cățel yorkshire terrier în vârstă de 4 luni și întâmpin ceva probleme în a- l educa și forma o legătură strânsă cu el. Despre yorkshireri se știe că sunt încăpățânați...? (mai mult)
Are ceva dacă după ce spăl câinele ii dau cu puțin ulei de argan gen normal pentru oameni pățește blana lui ceva?
Ce sa fac daca am gasit un arici cu 4 pui?
Daca pisica mea si-a rupt piciorul, dar nu am bani de veterniar, ce ar trebui sa fac? O sa moara?
Buna ziua! Unde gasesc o balta salbatica pentru pescuit in zona Suceava? Eu de loc sunt langa Falticeni, am gasit la acumulare la baraj dar ma gandesc ca sunt mai multe. Multumesc Anticipat!
Bună TPU, de unde as putea cumpăra o maimuta marmoset și cât ar costa?
Salut! Unul din vecinii mei are o pisica de care nu are grija deloc. Eu o hranesc, eu ii fac deparazitari ba chiar am si sterilizat- o. In urma cu 2 3 zile a venit la mine cu labuta dreapta din fata rupta(...? (mai mult)
Buna, am o chinchila mascul in varsta de 3 ani si am fost cu el la veterinar si mi s-a zis ca este stresat si ca i-ar trebui o femela. S-ar intelege bine daca nu au crescut impreuna?
Salut! Sunt incepator..care e diferenta intre lanseta si feeder? 2. Vreau sa merg la o balta sa ma invat si scrie in regulament ca nu e voie cu montura cu autointepare.ce inseamna asta?
Buna! Pisica mea a fatat acum o luna si jumatate si in ultimele zile nu voia sa mai alapteze puii. Am decis sa le dau hrana umeda pentru varsta lor si le- am pus la toti cate putin. Doi dintre ei au fost...? (mai mult)
Buna lume, am un papagal(Micul Alexander) am aflat recent ca este fetița dar de o luna a devenit mai nervoasa. Înainte nu era așa, îmi puteți spune ce as putea face?
O pisica sufera daca i se iau puii sau uita repede de ei?
Salut TPU, se poate publica în România o carte care conține înjurături? Limbaj vulgar stradal.
Mi-a născut pisica 4 puiuleți mici, mici, mici și drăgalasi, la câte zile își fac ochi, la 7 sau 9 zile?
Buna ziua, am cumparat un bischon talie mica, am vazut parinti in poze mi se par ok dar cineva a postat o poza cu un bischon tot din aceeasi parinti si era mai maricel.Cum imi dau seama daca cel pe care...? (mai mult)
In judetul Maramures exista medici veterinari aprobati care ar putea sa se deplaseze la domiciliu pentru administrarea vaccinurilor obligatorii la caini & catei? ( indiferent daca acest serviciu se face...? (mai mult)
Salutare. Cine știe schema completa de vaccinare a unui cățel in primul an de viață?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonim întreabă:
Mario1994 întreabă:
ClaudiuAndreiNiculae întreabă:
BlackRose03 întreabă:
Cu siguranță poți să treci direct la subiect și să îți imaginezi că în timpul liber sunteți doar 2 oameni normali, nu în postura de profesor- elev. Fiind pasionata de asta, cu siguranță...... (mai mult)
Nu e nicio problemă. Dacă te obsedează așa de mult un lucru anume, recomandat ar fi să faci tot posibilul pentru a- ți atinge obiectivul respectiv. Pe de altă parte, nu trebuie să devii fanatic/ă...... (mai mult)
Multi dintre noi avem impresia ca am facut ceva gresit si de aceea nu ne- a angajat sau ne- a dat afara sau ne- a dat alt post decat cel promis. Uneori este adevarat, dar de multe ori angajatorului pur...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)