TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SprinG102
în 27 Februarie | SprinG102 întreabă:

Salut. Se poate dresa un Beagle de 4 ani care nu te asculta inca?

3
Răspunde Raportează
Ardew27
în 26 Februarie | Ardew27 întreabă:

Eu am un peruș mascul de 8-9 luni poate avea pui cu o femelă mai mare decât el? Ea cred că are 1-3 ani.

0
Răspunde primul Raportează
TheAlien
în 26 Februarie | TheAlien întreabă:

Ce viziune au pasarile? De cand ma stiu am crezut si inca mai cred ca ele vad 2 imagini (exemplu: o persoana in stanga, un peisaj in dreapta) Dau fundita.

9
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 26 Februarie | Furnicuta000 întreabă:

Cam cat costa in Bucuresti sa castrezi un motan? Stiu ca depinde de cabinet dar asa un pret estimativ, ca nu am nicio idee

12
Răspunde Raportează
gabriel70288
în 25 Februarie | gabriel70288 întreabă:

Salutare,am un Akita Inu care nu este agresiv, vreau sa stiu daca sunt obligat prin lege sa ii pun botnita.

2
Răspunde Raportează
gigite
în 25 Februarie | gigite întreabă:

Dimensiunea ca marime, cand un porumbel isi deschide/intinde aripile? (in cm.).

4
Răspunde Raportează
blueberry11
în 24 Februarie | blueberry11 întreabă:

Sunt curioasa daca ati avut intamplari interesante cu petul vostru oricare ar fi acel pets.Curiozitatea mea a fost starnita azi de o poveste a unei colege.

12
Răspunde Raportează
Skarr
în 24 Februarie | Skarr întreabă:

Am luat o pisica de pe strada acum 2 săptămâni. Are vreun an. Și pe lângă că are multa energie și gheare uriașe care nu pot sa le tai pentru că mă zgârie de îmi da sângele și am avut și...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
andrenein
în 24 Februarie | andrenein întreabă:

Salut TPU. Îmi poate recomanda cineva un site de unde se pot cumpăra mașinuțe de jucărie? Caut un model anume de mașină

5
Răspunde Raportează
TheAlien
în 24 Februarie | TheAlien întreabă:

Cat de mare este un porumbel in cm cand isi intinde aripile?

8
Răspunde Raportează
Laurosa
în 24 Februarie | Laurosa întreabă:

Are ceva dacă pisica mea mi-a băut din bolul cu cereale și lapte, laptele? Nu am fost atenta 2 sec și când m-am întors am văzut-o la bol

6
Răspunde Raportează
YoULoVeAnGeL
în 24 Februarie | YoULoVeAnGeL întreabă:

Buna TPU, am un bischon de un an, este extrem de atasat de mine, nu il pot lasa la nimeni pentru ca plange in continuu. Noi stam la apartament si eu cat si iubitul meu muncim, asa ca suntem nevoiti...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Realityy
în 24 Februarie | Realityy întreabă:

Buna TPU! Am sa trec direct la subiect: Am de o saptamana doi perusi (fata si baiat) cumparati de la un petshop din apropiere. Am facut greseala sa le bag mana in colivie imediat dupa ce i- am cumparat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Jica_Vlad_2000
în 23 Februarie | Jica_Vlad_2000 întreabă:

Am o nimfa. I- am dat drumul din cușca pentru ca nu l- am mai lasăt de vreo 3 săptămâni (încă nu l- am dresat). Și acum nu știu cum sa îl bag in cușca fiindcă nu intra singur. Nici măcar când...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Burducea_Alex_1996
în 22 Februarie | Burducea_Alex_1996 întreabă:

Buna seara! La ce varsta incepe ouatul la gaste si la bibilici? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
StylesGirl
în 22 Februarie | StylesGirl întreabă:

Buna! A cumparat cineva catei de pe pagina Dog Shop de pe Facebook? https://www.facebook.com/dogshop.eu/Am vorbit cu ei pe 7 decembrie sa cumpar un catel si am dat si avansul a doua zi dar pana acum...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Finettix
în 22 Februarie | Finettix întreabă:

Bună ziua, știe cineva de ce îmi mor pestii (neon)? Nu mai am nici un peste diferit în acvariu, plantele încep să se usuce încet încet, mă poate ajuta cineva?

2
Răspunde Raportează
morfeo
în 21 Februarie | morfeo întreabă:

Merita sa faci afecerei cu catei? Am un Boston Terrier fetita si ma gandeam sa fac rost si de un baiat si sa vand puii, am vazut ca e peste 4000 lei un pui de Terrier. Este legal? E nevoie de anumite ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TheAlien
în 21 Februarie | TheAlien întreabă:

Cât timp trăieşte un porumbel? Pe Internet spune că 6 ani, dar nu sunt 100% sigură.

3
Răspunde Raportează
Neacsudyitruetjhuuuuuuuu
în 20 Februarie | Neacsudyitruetjhuuuuuuuu întreabă:

Pisica mea a făcut 5 pisoi, acum 6 zile. Unul dintre ei, de ieri, se simte rău și are burtica umflata.De ce? M- am documentat și am aflat ca este posibil ca pisica sa nu îl fi lins destul (atunci...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
JenniferLorena
în 20 Februarie | JenniferLorena întreabă:

Am mai pus odată întrebarea asta dar văd ca nu îmi răspunde nimeni. Probabil lumea crede ca sunt vreun troll sau ceva, dar eu vorbesc serios și sunt disperata. Am un Bichon maltez de 3 ani și joi...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
IONY81
în 20 Februarie | IONY81 întreabă:

Bună! Are ceva daca imi tund pisica si cățelul cu masina de tuns pentru oameni?

3
Răspunde Raportează
IONY81
în 20 Februarie | IONY81 întreabă:

Bună! Oare ce masini de tuns animale sunt bune?

3
Răspunde Raportează
tonyc7
în 19 Februarie | tonyc7 întreabă:

Buna seara, TPU. Am un caine de talie mare si as dori sa stiu care e parerea voastra, daca e posibil ca vreun taximetrist sa accepte sa intru cu cainele in taxi pe bancheta din spate? Pentru a ma putea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
SpiridusulTuca
în 19 Februarie | SpiridusulTuca întreabă:

De unde se pot cumpara lasere categoria 3R sau RA, sub 5mW? Alea din china sunt cu mult peste 5, sunt pe la 70mW si lasa urme permanente

0
Realityy
în 19 Februarie | Realityy întreabă:

Ajutor! Am un perus baiat cumparat de 3 zile de la un petshop de langa kaufland. Problema este ca cand m- am uitat la funduletul lui era lipsit de pene si avea excremente! Va rog spuneti- mi ce trebuie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andra2020
în 18 Februarie | Andra2020 întreabă:

Cum aflu dacă motanul meu a fost rapit? A plecat pe stradă și nu s- a mai întors. Au trecut două săptămâni de când a dispărut. Era un motan de culoare albă îngrijit, și purta o panglică...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
CtBogdan
în 18 Februarie | CtBogdan întreabă:

Cățeaua mea imi aduce in curte zilnic cate o gaina moarta si nu inteleg de ce pentru ca mancare are din belșug. Nu mananca gaina si nici nu se joaca cu ea. As vrea sa stiu de ce imi aduce gaini moarte...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
CCristina95
în 17 Februarie | CCristina95 întreabă:

Buna tuturor! Exista cineva pasionat/a de fotografie care ar putea sa ma ajute cu niste sfaturi? Sunt incepatoare si- mi doresc sa invat dar nu stiu daca e bine ce fac sau nu si am nevoie de putin ajutor...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Pigeonflorin
în 17 Februarie | Pigeonflorin întreabă:

Salut TPU! Aceasta intrebare o pun celor care sunt columbofili sau are experienta in acest hobby! Deci, calcarea a o pereche de porumbei a avut loc pe date de 22.01. 2021, nici pana astazi nu s- a ...? (mai mult)

0
patesti
în 17 Februarie | patesti întreabă:

Stie cineva de unde poti cumpara cutite de colectie la un pret bun?

2
Răspunde Raportează
Gigicapitica
în 15 Februarie | Gigicapitica întreabă:

Poți cumpăra de undeva o caracatiță vie?

4
Răspunde Raportează
Alesia0329
în 15 Februarie | Alesia0329 întreabă:

Salut TPU! Am o întrebare. Deci am un porcușor de guineea de 4 ani. Îl hrănim corespunzator, îl îngrijim corespunzator etc. Acuma problema e ca mereu când îl scoate oricine din cușca, nu se ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
PsyhoChild
în 14 Februarie | PsyhoChild întreabă:

Doar pisica mea mă electrocuteaza cu blana? Are o blana foarte deasă și când pun mâna pe ea se creează acel șoc pe care îl observăm de obicei când dam jos un pulover de pe noi.

5
Răspunde Raportează
cataa256
în 14 Februarie | cataa256 întreabă:

Buna! Am o întrebare. Ieri seara mi- a plecat motanul de 1 an si cateva luni, el a mai fost plecat si cate o săptămână dar nu era frig, ger, zapada... mai este vreo sansa sa vina acasa? Eu il tot...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Camelia85
în 14 Februarie | Camelia85 întreabă:

Buna ziua, am achiziționat acum o săptămână un papagal marele Alexander si nu stiu daca e normal sa-si ronțăie cusca. Ma poate ajuta cineva?

4
Răspunde Raportează
TheAlien
în 14 Februarie | TheAlien întreabă:

Salut TPU! Ajută animalele de companie la depresie? Verişoara mea are o pisică, pe ea o ajută foarte mult, dar nu sunt sigură dacă funcționează la toată lumea.

10
Răspunde Raportează
Andreea6272
în 13 Februarie | Andreea6272 întreabă:

Ce se intampla dupa ce doi caini se imperecheaza iar dupa se separa? Cațeaua ramane insarcinata obligatoriu sau sunt sanse sa nu?

5
Răspunde Raportează
asasin12des
în 12 Februarie | asasin12des întreabă:

Am un caine batran si bolnav care sta in curte. In zilele astea o sa fie temperaturi de - 11 grade, i- a nins in cusca. Bunicul meu se ocupa de el cat si de celalalt care se afla in aceeasi situatie. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
thedarkkkkkkkkkk
în 12 Februarie | thedarkkkkkkkkkk întreabă:

Buna ziua, perusul meu de 1 an si ceva nu mai mananca mei de o saptamana, rar ciripeste si doarme aproape toata ziua, a mancat doar mar si salata. Ce are si ce pot sa fac?

2
Răspunde Raportează
Petrica_Maximilian_Maxim_Yoo_1995
în 12 Februarie | Petrica_Maximilian_Maxim_Yoo_1995 întreabă:

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu o informație? Am o pereche de Nimfe cu oua. Ce hrană îmi recomandați pentru a-și hrăni femela puii?

0
Byb2001
în 12 Februarie | Byb2001 întreabă:

Buna TPU, am o broasca si 3 papagali si un pisic iar mama m- a pus sa imi aleg ori pisicul, ori papagalii, ca vrea sa duca pisicul la tara din cauza ca a crescut si vrea sa prinda papagali si rupee ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
DonGiani
în 12 Februarie | DonGiani întreabă:

Cine colecționează pixuri?

1
Răspunde Raportează
TheAlien
în 12 Februarie | TheAlien întreabă:

In cat timp se poate acomoda un animal de companie?

2
Răspunde Raportează
Amira255543
în 12 Februarie | Amira255543 întreabă:

Buna! Am o catelusa de talie mica pe care anul trecut a lovit o masina. Am dus- o la veterinar si medicul a salvat- o. Ideea este ca veterinarul ne- a spus ca nu va mai avea voie sa faca pui fiind ca ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ilikeice
în 11 Februarie | ilikeice întreabă:

Vreau sa cumpar un dihor. Ar putea cineva sa-mi spuna de unde as putea cumpara un pui? As aprecia mult

2
Răspunde Raportează
TheAlien
în 11 Februarie | TheAlien întreabă:

Niste nume mitologice sau regale? Pe internet sunt doar nume de zei si nume comune cum ar fi Elizabeth si Sebastian.

12
Răspunde Raportează
Skarr
în 11 Februarie | Skarr întreabă:

De curând am luat o pisica de afara. Și sta in pat cu mine și mă uit că am patul plin de par. Deși nu se vede că e alb in mare parte și cu restul patului nu se vede. Dar e plin. Cum fac sa nu mai...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
ClaudiaOli123
în 11 Februarie | ClaudiaOli123 întreabă:

Catelusa mea a nascut acum cateva ore, in momentul nasterii a fugit cu puiul, l- a lasat in urma. Noi l- am sters sa poata respira si acum nu vrea sa se apropie de el sa il spele, sa il alapteze, este...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SasaSasa2000
în 10 Februarie | SasaSasa2000 întreabă:

Neața TPU, vreau sa imi fac o afacere cu căței, voi ce rasa ați cumpără? Eu as vrea sa cumpăr o femela și un mascul de rasa cu talie mica și să fie jucăuși, dar cel mai important sa fie ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • lamasanustefan
    trimisă acum 12 ore

lamasanustefan întreabă:

Salut. Care e starea dvs. de astăzi?
    43 răspunsuri
  • Paula2018
    trimisă acum 10 ore

Paula2018 întreabă:

Buna ziua. Daca moare un parinte, celalalt traieste si sunt 4 copii ( din care 2 sunt vitregi- copii ai parintelui decedat) cum se imparte casa parinteasca?
    23 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă acum 5 ore

Anonim întreabă:

Aseara am fost la un majorat, si am facut- o lata, si mi s- a rupt filmu cu realitatea, chiar daca oamenii imi spuneau ca stiam ce faceam, nimeream parola la telefon si la conturi, si pinuri, dar...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • AdrianPavel12
    trimisă acum 11 ore

AdrianPavel12 întreabă:

Salut, Un aparat de 2000W Ce se utilizează 7 zile pe săptămână. Care este prețul de cost după o săptămână de 7 zile, ținând cont de tariful de zi și de noapte. Atenție tarif pe noapte...? (mai mult)
    19 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    AndreeaVanDrunen
    AndreeaVanDrunen a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nu, sigur nu. Asta e una greșelile pe care le fac bărbații care nu gândesc prea mult. O femeie poate fi mai dezinhibată, mai cu simțul umorului sau care își permite un mod de a vorbi mai deocheat...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    rosessunflowersandlillies
    rosessunflowersandlillies a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Felicitari pentru faptul ca ai adoptat- o! Pentru gheare mergi la un veterinar. Cat despre par poti merge tot la un veterinar si poti intreba daca are anumite probleme ce ii provoaca asta. Daca crezi insa...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    alexsil05
    alexsil05 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Uleiul de canepa se foloseste in bucatarie, dar si in medicina chineza de peste 3 milenii. Si da, sunt bune de consum, coapte sau crude, si sunt o sursa bogata de Omega 6, proteine, vitamina ...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.416.456
  • Întrebări: 3.710.665
  • Răspunsuri: 16.207.032
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 16 minute
Ce zici de un quiz?
H2o: Just add water

H2o: Just add water

Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!

Start quiz
Categorii
  • 633.170 Adolescenţi
  • 46.390 Afaceri & Financiar
  • 21.920 Artă şi Cultură
  • 59.261 Auto & Moto
  • 137.680 Beauty & Fashion
  • 16.277 Benzi desenate
  • 46.541 Carieră
  • 17.189 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 269.340 Conversaţii