Ori mananca supe, ciorba, pateu si carne ori nu mananca deloc, hotarataste-te. Cainele trebuie deparazitat intern si extern neaparat- de unde stii ca nu are paraziti? Daca nu ia in greutate e posibil ca ce-i dai de mancare sa nu fie destul de consistent, supa si ciorba fara orez sau paine nu are cum sa-l faca sa se sature si sa se ingrase-oricum va dura ceva timp pana va arata ca un caine bine hranit. Iarna da-i hrana calda, ai grija sa aiba in permanenta apa curata( nu-l lasa cu apa inghetata), pune-i paie in cusca ca sa-l apere de frig. Numai bine.
Pai in cusca are paturi si perini, eu ii dau si boabe dar am uitat sa precizez! Eu sunt la Timisoara si nu pot sa ma duc in fiiecare zi la el! Familia mea e tot aici si vecinii au grija de el! Imi spun ca nu manaca si ca nu o duce iarna asta! I-am dat deparazitare de paraziti! Multumesc la fel si dumneavostra numai bine!
De unde stii ca nu are viermisori? i-ai facut deparazitarea interna, dupa deparazitare te-ai uitat la excrementele lui rimp de 3 zile sa vezi daca are viermisori?
Te sfatuiesc sa te duci la un veterinar, sa ii faca un consult si un set de analize, poate are lispa de vitamine din cauza hranei proste ( mancarea noastra nu are vitaminele necesare pentru un caine), sau are vreo boala.
Deci, te sfatuiesc sa te duci la un medic veterinar, acel medic, dupa un consult o sa iti spuna de ce cainele tau e slab. Si nu ii dai vitamine fara un consult, deorece vitaminele gresite fac mai mult rau decat bine.
Cred ca vecinii nu-i dau de mancare, asta e motivul pentru care cainele e slab. Daca e posibil schimbati persoana care are grija de el si incercati sa treceti mai des pe la tara. Multumesc pentru funda.
UnchiulRamiz întreabă: