Care proba de bac se da maine?(02.06.2010)?
Urmareste cineva serialul Brothers and Sisters? Daca da, aveti idee unde pot gasi ultimul episod din sezonul 4?
Salut tuturor! Cine imi spune si mie cum fac sahare la bittornent_dau fundita plzss?
Cand e zilele cetati devei? va canta cineva cine? vor fii ceva locuri de joaca pentru copi fundita la care raspunde cel mai repede hai repede plssss
Vrei sa asculti muzica legal la cea mai buna calitate, ei bine eu am gasit solutia vorbesc despre Spotify e super tare, chiar merita incercat
am si eu o problema cu telefonul meu nokia 6680.Nu'mi mai incarca! cand bag incarcatorul in priza imi spune "NU INCARCA"! va rog sa ma ajutati! mersi!
Care este raionul din Republica Moldova cu cei mai mindri locuitori? este ceva simplu dar nu stiu, este mindresti dar este sat, poate stiti voi(mi-a dat intrebare mama)
Ce parere aveti despre msr. binn?
Cum imi ut pozele de la hi5 in alt album?
Stie cineva vreun site de pe care pot lua trrentul jocului Diner Dash? Dar sa fie fara cont site-ul.
Se face maine scoala? ( intrebare mai ales penrtu cei din salaj)
Se face maine scl? ( intrebare mai ales pentru cei din salaj)
Care e treaba cu fundita? imi spuneti si mi va rog?
Care i chestia cu fundita? imi spuneti va rog
Am si eu o rugaminte. Am niste nume... si nu stiu care dintre ele sa aleg. Coco, tasha si pinky... sunt nume de catei... voua care va place?
Am si eu 3 nume de catei... bishon... pe care sa il aleg Coco, Pinky si Tasha? Va rog raspundeti
Am bifat un porgram "hidden" dar am windows 7 si nu stiu unde sa ma duca sa bifez "show hidden files and folders" pentru a le vedea. Aveti idee cum?
Am ascuns niste file bifandule 'hidden', am windows 7 si nu stiu unde sa ma duc ca sa bifez show hidden files and folders? Aveti idee?
Care stiti pagina oficiala de facebook a Soranei Carstea? Adica ala in care scrie ea, nu d-ala facut de altii!
Vreau sa-mi fac si eu un acont pe youtube va rog sa-mi spune-ti si mei cum se fc am incercat mai multe variante dar fara succes va multumesc frumos
Nu am luat sala din prima, politistul mi-a zis sa revin in 16 zile (adica vinerea asta). Trebuie sa mai fac ceva in genul sa ma reprogramez la ghiseul unde am facut poza sau ceva in genul asta?
Cum se numea vrajitorul cel rau din aladin?
Buna! Vreau si eu niste site-uri pe care sa nu ma plitisesc ( in afara de site-uri cu jocuri). Dau fundita:> Multumesc:*
Cu ce programe imi pot filma desktopul?
Salut ziceti-mi si mie fratilor ceva servere de triburile speed ca exista o gramada dar merge putine daca aveti va rog sa imi ziceti astept:...
am si eu o problema.sunt pe cosmote, aseara am dat beep cuiva si acesta avea telefonul inchis si cand l-a aprins am primit sms-ul : "acum pot fi contactat pe mobil.am devenit disponibil." problema...? (mai mult)
Nu prea ma pricep la placile video. as vrea un sfat am o placa video intel g33/g31 express chipset family de 256 mb deci intrebarea mea este. din acesti 256 mb de ce la system video memory intra doar 64...? (mai mult)
Ce pot sa fac sa nu imi mai apara mail-ul de yahoo si MSN pe profil la Netlog? Am nevoie repede de indrumari. :)
Am nevoie de ajutor! pliz! Cand deschid calculatorul imi apare o mica chestie...nu conteaza aia:D. Dar asa, in dreapta imi apare o chestiuta cu You may be a victim of software counterfeiting.Nu inteleg? (mai mult)
Cum de Jimmy Jump a putut intra in arena concertului de la eurovision dupa cate a facut in trecut?
Dati-mi si mie toate locurile la eurovison cine le stie va rog mult eu nu pot sa le gasesc
Cum schimb adresa de email la hi5, va multumesc
Buna:-*! La hi5 cum pun poza mea ca aspect;;)? Pentru ca nu mai vreau sa imi aleg aspectul de la hi5 de la ei:| ...ci vreau sa-mi pun poza mea:x.Instructiunii,
Stiti cumva ce complicatii ar fi daca m'ar lua cineva in spatiu pentru schimbarea buletinului(si acel cineva figurand cu alta adresa nu aceiasi din buletinul meu...adica imi schimb domiciliul cum ar veni :D)? (mai mult)
Am o mica problema cu mess-ul la inceput puteam sa editez numele celorlalti dar acum imi apare doar id lor si nu pot sa le editez de cand am dat scrisul mai mare acela din lista.De ce nu mai pot edita?...? (mai mult)
Imi spuneti si mie ceva nume de profil pentru hi5 ca eu nu am nici o idee...de preferabil triste
Stiti dc nu murim in 2012? pentru ca suntem in 2014 mai demult inainte de anul 0 sa gresit un an cu 4 ani si asa sa gresi si pozitia anului 0 cu patru ani deci noi am trecut de 2012.
Mai continue greva? Maine invatam?
Ce scoala postliceeala de domeniul educatie sau turism sau in ultima faza asistent farmacie, se afla in Ploiesti?
Stie cieva sigur daca la cosmote se da credit in avans si cum se procedeaza?
Cat costa un apartament cu 3 camere in Chicago de anchiriat?
Cat costa manualul de fizica cleopatra gherbanovschi, nicolae gherbanovschi, editura niculescu?
Cum se calculeaza euro in lei?
Unde gasesc metin 2 privat servar
Cum sparg restrictia vodafone de download ca imi merge netu cu 15 kb ?
Spune-ti-mi si mie va rog cum se reformateaza un laptop care are windows vista home basics?
Am un telefon Samsung GT-E2120... poate cineva sa-mi spuna cum se foloseste player-ul muzical pentru ca din manual nu pot sa-mi dau seama. .
Hey! are ceva daca imi pun pentru vreo 2-3 ore pc pe stare de veghe?
AM DOI COPII (2, 5ani)si as dori ce trebuie facut sa le pun alocatia pe card, dar eu si sotu avem card la raifessen, brd mersi
Vreau sa fac cont si nu pot respinge datele, de ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului