| eu1eu2 a întrebat:

A facut cineva schimburi pe TrendZone? Am inteles ca este cel mai in voga site al momentului. Dar nu prea inteleg cum functioneaza sistemul de schimb. Multumesc!

3 răspunsuri:
| nadyank a răspuns:

Buna! Eu am cont acolo dar nu am facut nici o tranzactie inca. Cum aflu ce si cum te anunt. happy

| Isabellpink a răspuns:

Buna, mai intai trebuie sa ii dai mesaj acelui utilizator daca iti place un produs si il intrebi daca vrea sa schimbe :* daca accepta dai acolo la ofera un schimb. Dupa care va dati reciproc mesaj cu adresele. Faci coletul (poti sa pui hainele intr-un plic facut de tine sau intr-o cutie pe care scrii destinatar si expeditor care esti tu completezi adresele ) il duci la posta completezi un formular :*daca este pentru prima data te va ajuta cea de la ghiseu :* si cam atat, iar cand trebuie sa iti soseasca tie coletul de la pers cu care ai facut schimb mergi la posta cu buletinul (de obicei dureaza doua zile transportul ) Sper ca ti-am fost de folos :*.O zi buna!

| byby20 a răspuns:

A FOST! Acum va pot recomanda alt site care este la inceput de drum dar promite multe, veniti aici sa ne strangem cat mai multe, multi :)
http://lifezonex.forumagic.net

Întrebări similare