Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 3 Martie 2021 sunt:
Buna! Recunosc, nu am cumparat niciodata ceva online. Pentru ca nu gasesc in magazin ce vreau, sunt nevoita sa recurg la aceasta metoda. Nu stiu cum se procedeaza. Ma instruiti voi? Dar mai ales, ...? (mai mult)
Buna! Exista vreo facultate de Graphic Design sau ceva legat de arta digitala in Bucuresti?
De unde Pot cumpara linkuri cu autoritate mare? Linkuri cu DA macatr de 70/100 "https://www.antena24.ro/" Vreau sa-i urc autoritatea, multumesc
Buna TPU! Daca m- am înregistrat cu un cont de gmail greșit fiindca am gresit o litera (apoi am cautat sa vad daca este valid acest cont si nu este) pentru a primi un cod înseamnă ca nu a fost trimis/primit...? (mai mult)
Bună TPU, acum în vremea de "Covid" autobuzurile dintre Târnăveni și Târgu Mureș circulă? Și dacă da, unde se opresc? Pe mine de exemplu mă interesează dacă vreun autobuz merge până la...? (mai mult)
Salut. Mi- a expirat cardul la BT si azi am fost să îl schimb. Au zis ca nu îl au și că in câteva zile lucrătoare pot veni să îl ridic. Știți în câte zile mai exact mă pot duce să- l iau?...? (mai mult)
Metode de testare a obiectelor din aur fara a strica obiectul prin pilire cum se face la amanet, am citit ca sunt rezonanta magnetica sau flux curent electric. Stiti vreo firma in Bucuresti care se ocupa...? (mai mult)
Salutare, De ce la mașinile de spălat pentru "capacitatea de încărcare" se folosește ca unitate de măsură cea a masei(kg)? Ne arată la ce masă rezistă mașina sau?
Noroc, am si eu o intrebare!Am 19 ani si sunt interesat de Airsoft, nu l- am practicat niciodata si stiu foarte putine chestii despre acest sport. M- ar interesa sa stiu urmatoarele lucruri:1)...? (mai mult)
Cat timp e valabil un pasaport de Romania +18?
Am observat la aplicatia de la santander ca are optiunea "send money to an atm", as putea sa scot bani de la atm fara card?
Am voie sa circul la tara cu o motosapa cu remorca? Are 6 cai diesel
Luminile pentru bicicletă ( far, stop) prin reîncărcare USB, pot fi reîncărcate și printr-o baterie externă?
Facultatea de Kinetoterapie este de viitor? Este o meserie frumoasa și banoasa? Cum vi se pare? Îți poți deschide și cabinet privat?
Trebuie sa platesc pentru a-mi face testul PCR la intrarea in Romania? (din UK)Nu exista vreo metoda de a-l face gratuit? Si la intoarcere la fel?
Pana in iulie, anul asta, pot calatori doar cu buletinul din UK spre Romania si inapoi? Sau trebuie pasaport, viza, altele?
Ba rog imi poate spune cineva ce inseamna cand visezi sobolani mari si gandaci negri care alearga pe langa mine si ne am speriat toti de el fiind si multi copii mici?
Salut! Aveți idee care sunt cele mai bine platite job-uri in Elveția? Si aveți idee ce salariu are un subofiter in armata aici?
Daca sunt Moldovean, ma pot inrola in Armata Romana?
Daca vreau sa fac armata la 18 ani, cati ani trebuie sa o slujesc ca sa iau pensie? (Republica Moldova)
Buna! Am o mașină de spălat Beko, cumpărată recent, faza e că, de la un timp cuva(parcă se numeste) curenteaza, nu foarte rău dar o face, m- am uitat in manual si s- ar putea sa fie de la...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, se intampla ceva daca nu pun aceeasi siguranta, mie imi trebuie o siguranta de 3 amp si am una de 5amp, se intampla ceva daca o pun pe aia de 5amp. Multumesc
Buna seara Cati mc are o scandura cu dimensiunile 1198*75*17?
Salut, cum pot sa fac bitcoin? am auzit ceva de minat dar nu prea am inteles. Daca stie cineva sa-mi explice mai in detaliu
M- am culcat si am lasat telefonul sa se incarce dar mai tare s- a descarcat. Am vazut ca am 9% desi aparea ca se incarca. Cand l- am bagat la incarcat aveam in jur de 30%. Ce are? vad ca abia acum cand...? (mai mult)
Salut TPU De curand navigam pe net si dau de niste coduri sacre care te ajuts cu anumite probleme, spre ex fumat, este un numar, il repeti de 45 de ori timp de 21 de zile Voi ce părere aveți despre...? (mai mult)
Daca am viza de flotant pe buletin in alt oras, cand schimb buletinul il pot face pe noua adresa? Fara sa mai deranjez proprietarul
Buna! Sunt eleva in clasa a 10- a in Colegiul National Sfantul Sava. Legat de profesorii de la clasa mea sunt profund dezamagita, intrucat la materiile pe care ma axez eu, cu mici exceptii, acestia ...? (mai mult)
Hey! Oare in aparatul foto arăt mai bine decât în camera de la telefon? In telefon am fața strâmbă!
Ma enerveaza Youtube la culme ca imi restrictioneaza fiecare clip postat de mine la 18+ si doar postez gaming si videotutoriale in care arat cum se descarca un anumit joc, deci nu exista injurii, injuraturi,...? (mai mult)
Sfat achiziție pedale bicicleta.Salutare TPU!Doresc să achiziționez un set de pedale pentru bicicleta mea.Prin această schimbare aș dori să trec de la pedalele clasice la niște pedale pe...? (mai mult)
Bună TPU, care sunteţi din Constanţa? Voiam să vă întreb dacă ştiţi de acel Second Hand Apollo din Tomis 3 Constanţa, am văzut că în fiecare zi au preţuri ale zilei respective, gen 2 ...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva o firma de consultanta, serioasa, pentru accesarea de fonduri europene?
Nu stiu ce se intampla cu termostatul centralei ca imi afiseaza intermitent cand temperatura ambientala, cand niste litere ca de ex.bA.Daca puteti sa ma ajutati cu o lamurire, multumesc!
Dari-mi câteva exemple de meserii din următoarele branșe: 1. Logistica 2. IT 3. Comerț
Cat valoreaza o masina de cusut tip ZINGER, azi?
Salut. La Glovo știu că se livrează orice produs vrea clientul, nu doar mâncare. De exemplu dacă vrea un fixativ, iar eu nu găsesc fixativul pe care îl vrea clientul, eu ce fac? Ori scrie în...? (mai mult)
Hei TPU, am şi eu o întrebare, dacă trimit un colet prin curier (fan courier) gen să vând ceva şi să predau la curier eu suport taxă ceva că expediez coletul sau suportă doar clientul acea ...? (mai mult)
Salut, am 13 ani si vreau sa imi fac un tatuaj pe mana, părinții sunt de acord deci imi pot face?
Vreau sa ma angajez! Trebuie sa sun eu angajatorul sau sa ma sune el pe mine? Angajatorul a zis ca suna dar nu a mai sunat! Sa il sun eu pe angajator?
Salut. Am aproape 20 ani dar recunosc ca nu am fost angajat nicaieri pana acum. Momentan termin anul 2 de facultate si as vrea sa- mi caut ceva de lucru. Nu sunt sigur nici de facultate. Daca am sa profezez...? (mai mult)
Vreau să cumpăr un buldoexcavator din Suedia, buget 10.000€ cum pot să găsesc unul acceptabil la banii ăștia deoarece când caut pe Google nu găsesc multe oferte? Am nevoie urgent
Ai voie sa iesi dupa ora 11?
Salut TPU! Exista vreo metoda prin care sa aflu numele persoanelor cu care am calatorit(cu trenul)?
Am trimis datele online, pe saitul lor, la electrica pentru produsul stabil, de mai multe ori, dar vad ca se invarte un cerc albastru continuu. Ce ar fi?
Daca mi-am lasat copia de buletin se poate folosi de ea?
Buna! Am facut comanda de niște tenisi si nu imi vin si acum trebuie sa le dau retur. Eu nu prea stiu cum sa fac..Am citit pe site ca le dau retur cu ce firma de curierat doresc.Cu ce firma de curierat...? (mai mult)
A stat cineva in caminul Artifex din Bucuresti? Imi puteti impartasi niste pareri, va rog?
Salut, ce ziceti daca imi iau o bicicleta de 27, 5 inch lla roti si marimea cadru S sau M O sa imi fie buna (am 1.85)?
Help. Unde imi pot repara o incuietoare a unei genți? (am dat foarte multi bani pe ea si nu prea as vrea sa o arunc). De preferat in Ploiesti.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
naibastie întreabă:
AlexDorinel întreabă:
Andruino întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
Salut! Am și eu un personaj care are aproape 1 un și jumătate și este la fel ca al tau. Eu am mai citit ca trebuie să stai pe lângă ei adică cușcă să fie lângă tine mai mult timp și să te...... (mai mult)
Taiatul urechilor la caini e abuz si nu are nici un rost. Pentru ce sa faci asa ceva? Lasa- i urechile catelului in pace, nu se face asa ceva. Plus de aia ca e chestie ilegala. Legea 205 / 2004 modificată...... (mai mult)
E posibil sa iti fi cedat bateria, deci v- a trebui sa o schimbi, prețul variază in functie de modelul baterie. Sau să nu fi cedat și ai putea sa încerci urmatoarele rezolvărihttps://answers.microsoft.com/en-...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!