Te înțeleg. Într-un fel te asemeni cu mine. Hai să fim mai optimiști. La un moment dat trebuie să se schimbe ceva și abia atunci vom trăi în pace. Este drum lung până acolo.
Măi, eu nu cred că oamenii fac ceva intenționat, e multă biologie în spate. Acum nu zic că nu ai puțină dreptate, unii oameni sunt mai superficiali și nu au standarde impuse de societate, dar nu majoritatea. Chestia asta se întâmplă și în lumea animalelor, am văzut acum un documentar despre lei de mare, și femela alege leul de mare cel mai puternic și cel mai cu statut. Așa e cam în toate speciile, femelele caută siguranță, pentru că au de crescut pui, au de întreținut o familie, spre deosebire de masculi, care biologic vorbind nu au instinctul ăsta.
Foarte adevărat ce ai scris mai sus. Asta este viața domnule. Trebuie doar să avem răbdare, să fim uniți și să sperăm că poate se va schimba ceva. Aceasta este singura soluție.
Nu o sa fim niciodată uniți! Așa sunt eu mai expresiv,scriu ceea ce simt! Adevărul doare! La multi le spun in fața,rămân singur da mai bine decât cu falși!
Lista e kilometrica, da nu are rost sa adaug totul. Noi din prostie nu ne mai revenim. Nu o sa fim uniți, o sa ne dam in cap mereu, chiar si când o să murim de foame! Nici atunci nu ne trezim când e prea târziu. Am analizat totul fara sa fiu superficial, si am dreptate, nu 100% da am dreptate.
Da nu mă refer doar la femei, ci în general. Noi ce suntem oameni buni o sa suferim mereu din cauza mizerilor. De mult timp nu mai se apreciază un om valoros, cu valori morale. De fapt nimeni nu mai apreciază pe nimeni într-un mod autentic, ci mimează ca sa fie acceptați într-un grup.
Sa caute frate, multi s-au deșteptat. Când au 2-3 puradei nu mai caută ele siguranță ci direct provideri
Sau alea de pe ultimul deal ce bani sa le dai? Sa își cumpere un DEX poate.
Nu știu cum naibii da parca lucrurile sunt așa aranjate sa nu se cunoască un om bun cu un altul! Mereu unul cauzează probleme și neplăceri dintre cei 2! Oricum un om bun cu mult bun simt devine victima sigura într-o societate,mai ales a noastră! Că se călește cu timpul e altceva, da până atunci numai el știe prin câte trece! Daca mai apuca sa treacă că vad că în rândul copiilor cei ce primesc bullying se sinucid.
Știu că, caută că așa era din trib, tot așa au rămas da nu oferă nimic unele femei, absolut nimic! Unele mai sunt și mute și vor numai ele sa primească atentie, nu le dai caută pe altcineva. Da nu au dreptul să ceară ceva ce nici ele nu oferă. Caută ceva mai bun? Pai ele sunt bune? Unele nu le bag in aceeași oală pe toate.
Oarbă după ele că multe stau numai pe Tiktok și telegram, și în taină pe la bordeluri prin străinătate și când ajung in tara se dau doamne și vor respect.
Lumea este rea și ca să putem să o schimbăm trebuie să facem ceva cumva astfel încât să ne meargă bine. Sunt unii oameni care abia așteaptă să greșești un cuvânt ca să îți dea peste nas. Ei la asta sunt atenți, nu la ce este important. Nouă ne trebuie fapte nu vorbe.
Mie unul îmi spunea că am o pata pe blug și de abia se vedea. Îți dai seama cât a căutat acel mic defect insignifiant ce se datora gătitului.