Te înțeleg. Într-un fel te asemeni cu mine. Hai să fim mai optimiști. La un moment dat trebuie să se schimbe ceva și abia atunci vom trăi în pace. Este drum lung până acolo.
De când l-am omorât pe Ceaușescu de atunci a fost un păcat, care nu o sa mai fie iertat. E pierdut România, suntem un caz pierdut.
Parcă ne-a blestemat Dumnezeu de atunci până acum. Lasă că va veni sigur cineva mult mai bun decât Ceaușescu. Și încă ceva unele lucruri nu ar trebui spuse, ci să rămână secret. Bine domnule mi-a părut bine că am discutat. Îți urez de pe acum La mulți ani pentru 2026. Ca să fiu primul. O zi bună și multă sănătate să îți dea Dumnezeu!
Nu știu ce să zic, am mai avut și eu experiențe nașpa în care mă vedeam cu fete și după 2-3 săptămâni îmi spuneau că ne-am grăbit, că nu mai simte ce era în primele zile și că nu mă mai vrea, am povestit pe scurt, normal era o discuție de vreo 2-3 ore.
Nu am dat de fete materialiste sau cu caractere jegoase, asta pentru că sunt foarte selectiv. Deci nu am mentalitatea de "toate fetele sunt nașpa" sau "toată lumea are ceva cu mine", ci am căutat întotdeauna să învăț ceva din experiențele alea, și am învățat că dacă e să fie ceva este, daca nu, nu.
Acum fiecare învață altceva din viață, tu alegi ce vrei să înveți și ce vrei să transmiți mai departe.
Tu nu trebuie să cauți femei, ci să o cauți pe aceea care trebuie. Mai mult decât atât, trebuie să Îl cauți pe Dumnezeu; pentru că doar atunci când inima și viața ta va fi după voia Lui, atunci El îți va aduce persoana care ți se potrivește.
Cât despre fetele fără Dumnezeu, sfatul meu este să le lași să fie duse de trendul lumii acesteia așa cum sunt duse de apă lemne, crăci și alte lucruri.
Iar dacă nu există posibilitățile materiale pentru a întemeia o familie, atunci să știi că tot de la Dumnezeu este și lucrul acesta. Porunca dată lui Adam și Evei "Creșteți, înmulțiți-vă și umpleți pământul!" nu mai este valabilă și astăzi în condiții în care pământul este suprapopulat. Toți mai mulți copii se nasc bolnavi. Și chiar dacă se nasc sănătoși ei se îmbolnăvesc mai repede pentru că se nasc cu o imunitate mai mică decât cea a părinților. Și fiecare generație se naște mai slabă decât generația anterioară: atât fizic cât și moral.
Nașterea de copii în aceste vremuri aproape că a devenit crimă împotriva umanității.
Dacă Adam și Eva nu ar fi fost înzestrați cu o sănătate de fier, demult ar fi dispărut rasa umană de pe pământ.
Pe de altă parte, femeia este creată de Dumnezeu cu dependență de bărbatul ei. Și sălbăticiunile caută un mascul care să se ofere siguranță. Nu este un păcat că și femeia caută acest lucru. O femeie de treabă așa cunm îți dorești tu este familistă. Și ea nu-și poate întemeia o familie pe nesiguranță. De aceea sunt și astăzi multe femei singure. Și este mai bine să fie singure, pentru că divorțurile și suferințele din familie sunt din pricina nesiguranței: atât financiare cât și a posibilității ca să fie înșelate.
Ca să ai încredere astăzi într-un om 100% este un lucru mare și foarte foarte rar. Și ca o astfel de încredere să și reziste pe viață, este și mai rar.
Mersi. Și tu ești smart dar ai grijă cât te consumi pe frustrări și pe nedreptăți că e posibil să te ducă în jos. Cel mai bine analizează puțin situațiile și ia niște decizii raționale în detrimentul unor decizii emoționale. Gen o tipă mă înseală, e alegerea ei și e pierderea ei, eu merg mai departe. Fi mai puternic și vei avea de câștigat.
anonim_4396 întreabă: