| kUuKii a întrebat:

Am auzit ca atunci cand esti gata sa mori vezi moartea prin casathinking
chiar o vezi sau este o iluzie?
Funda.

8 răspunsuri:
| Mony a răspuns:

Iluzie,,,,,o vedenie...cand tie frica de moarte ai senzatia in moartea e prin casa asteptand momentul potrivit sa te duca "departe" laughing)

| denis009 a răspuns:

Este doar o iluzie! Se petrece in subconstientul tau!winkingFunda?

| Shikamaru a răspuns:

Pai practic nu ai cum sa o vezi...cred,se spune cand esti gata sa mori iti vezi rudele moarte si te cheama la ele, de fapt vezi spiritele care iti bantuie casa sau care se afla in ea

| Rayyy a răspuns:

Buna,
Nu cred ca vreo unul dintre noi ti-ar putea spune (sau confirma) acest lucru. Insa cunosc pe cineva al carui bunic, chiar inainte de a muri, visa prietenii si familia care a trecut in nefiinta inaintea lui. E ca si cum o parte din el ar fi fost deja in Rai si ar fi putut discuta cu cei morti...
Oricum, nimeni nu stie asta decat in momentul final.

| fataroz a răspuns:

Nui adevarat caci se intampla altfel ca am observat ca cand mi-a murit strabunicu o cantat bufnita si o strigat lupul si o cazut o setea si toate astea so intamplat iarna

| Frrramboise a răspuns:

Inca nu am murit, deci nu stiu...oh go on

| valinoname a răspuns:

E o iluzie nu o vezi!
Funda?

| cris_2039 a răspuns:

Din punct de vedere stintific, dupa moarte creierul nostu mai e activ inca 30 de minute in care se afla intr-un fel de delirium(vederi imaginare,iluzie optica, etc)Stinta sau biserica chiar nu au avut asemenea semnale de alarma pentru ca daca vezi moartea, vei av