anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am intrebari pentru mt2
1.-la ce lvl cade pretioase, si fms (vb de lv peste 20)
si unde cad acestea? stiu ceva dar nu mult
2. ce mi-ar trebui sa farmez aceste iteme
3. daca la lv 35 fac armat si ma voi duce la bo cu iteme cu pv si fms +4 (sa zic) voi omori 2 3 grupe?
4. daca voi omori 2-3 grupe mie-mi-ajunge pentru ca din 50 de grupe fac lv 39-40
5.merita sa dau fms +4 posibil +5, pe sabie de 36 +7 +8?
Poate va intrebati ce sunt, sunt sura am lv 28 sper ca pana vineri sa fac 30 ma gasiti pe hidra nick XxGe0rgexX strigati pe chat nu-s sigur daca l-am scris bine, ma gasiti la id messenger : godlike_cosminache, jeff_cosmin_nr1,
Va rog raspundeti repede sa nu fac 30 si peurma sa vad ca la lvl 28 29 aveam drop Multumesc!

Răspuns Câştigător
| UnicornulFericit a răspuns:

1.de la lv. 25+ la oameni aia grasi cu topoare din map2(le-am uitat numele)Gu-Rang parca si aia care ii insotesc in grupa.Cred ca au in jur la lv.35.PRETIOASELE NU PICA DECAT la aia amri cu toporul.
2.habar n-am ce ai intrebat...sa farmez scuze aici nu pot raspunde.
3. Da, poate si mai multe. Daca ai o aprare buna 250-300+ poti sa iei 7-9 grupe cu armatul... dar trebuie sa ai un buffer cu tine.
4.de la lv 35 nu ai cum sa faci lv 39-40 din 50 grupe.nici o sansa, poate cu inel de exp. dar si asa e greu.
5.NU,nu fi prost...nu se mertita!
Astept funda... O zi buna.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te duci la arcasii de la orci pica cate 3 fms-uri la 6 grupe

| Awndre a răspuns:

1. Mie fms imi cad usor la lvl 24, langa orci. este un capitan brutal care apare din jumate din jumate de ora cam asahappy. La el pica si arc corn, si clopot de 30 etc.
2. Nu inteleg intrebarea big grin
3. Nuprea. destul de greu. Cu un fms +6, 7 ai reusi. depinde ce magii ai. ce M -uri ai.big grin
4. Da, probabil ca asa e.
5. NU!

Cu placere>big grin

| Marius_Mirea_1998 a răspuns:

Mie nu imi pica fms. Joc de ieri pe cont si azi am reusit sa fac 20 si sa pun lata +9 iar din 10 sau 15 brutali nu imi pica nici macar un fms.