anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o relatie buna cu mine si cu partile mele componente, dar de cateva zile, piciorul meu, mai exact talpa mea dreapta, careia ii lipseste ceva, e nemultumita si dureroasa in causul talpii drepte.
Cand ii dau sandale din piele cu toc - neaparat colorate vesel, ii place verdele crud talpii mele, turcoazul, rozul! – nu mai doare.
Cand ii dau tenisi, sandale romane, doare si ma transforma intr-o creatura vulnerabila, neatenta si chinuita.
Vrea sa imi spuna ceva talpa mea sau pur si simplu e bolnava?

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu stiu de ce (oare?!) citind cele scrise de tine, mi-am adus aminte de versurile marelui Nichita Stanescu: "Si daca te-as saruta pe talpa, ai schiopata apoi usor, ca sa nu-mi stergi sarutul?!"

Maseaza-l cu drag, incercand sa vizualizezi ceea ce e in interior, si cum ii face bine masajul! Dar daca durerea persista, du-te neaparat si la medicul ortoped!

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

A devenit mofturoasa si solicita mai multa atentie, pesemne vrea sa fie bagata mai mult in seama. Spune-i sa se astampere! Numai bine!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Probabil, talpa ta s-a obisnuit cu tocuri inalte (verzi, roz, in dungi, sau cu stelute) si nu-i convine apropierea prea mare de pamant.

| inginer a răspuns:

Cred ca altceva e bolnav la tine...

| Ingerasull99 a răspuns:

Ai incercat cu alte sandale din piele cu toc pe alte culori sa vezi daca te mai doare? eu cred ca tenesi si sandalele romane au ceva cu piciorul tau, nu sunt pe masura!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca cu ceva nisip de Dubai sau Sa-l speli seara si dimineata in apa de Bora Bora.
Eu zic sa incerci pielea de crocodil ca incaltaminte, are proprietati terapeutice fantastice, uneori chiar indirecte adica sa vezi ce fata face ala care ti le cumpara cand vede pretul.hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iluzie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, cel mai tare m-a ajutat inginer!hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Talpa ta spune ca mai trebuie sa dai palme cu piciorul... si clienti ai destui rolling on the floor