Pai ai un pc pot spune cu o performanta cat de cat buna.pai si iti merge greu pc dupa o luna de instalare daca il lasi sa isi faca updaturile la windows acestea trebuiesc deazctivate imediat dupa instalarea windows-ului ca daca u tiai instalat o versiune de xp ex sp2 si lasi update on e posibil sa te trezesti cu sp3 de ex sau sp2 mai nou de aceea trebuie dezactivat update. ti-as recomanda sa iti instalezi vista dar e problema cu ramul ca ai foarte putin si s-ar putea sa mearga greu sau chiar deloc in rest cu procesorul nu ar trebui sa fie o problema la fel si cu placa video si iti mai trebuie si o un hard mare 40 sau 80. gb ca trebuie partitia pe care instalezi vista sa aiba cel putin 16 gb sua mai mult. este mai bun vista ca securitate ca xp si este mai stabil dar iti trebuie cel putin 1 gb ram. dar poti sa iti instalezi xp home edition, sp2 sau sp1 ca iti merg perfect pe sistemul tau
dar nu uita sa dezactivezi update dupa ce instalezi windowsul daca nu stii cum click bara de start in dreapta ai control panel click pe el si cauti windows security center si dai off la automatic update si iti apare un folder cu mai multe si sa aduagi un antivirus bun
cum ar fi kaspersky 7, 8, 9. sau nod32. succes!
Tot Xp.Schimba antivirusul mai intai.Am avut si Win 7 si l-am dat jos dupa 2 saptamani.
E slabut pc-ul tau si de asta merge prost. Incearca sa pui windows xp sp3/sp2 clean fara x-team si alte cacaturi. Alt windows nu am ce sa iti recomand. Ti-as recomanda linux dar e facut pentru cei care chiar stiu calculatoare si nu e facut pentru gaming iar programele sunt total diferite de cele din xp. Daca nu-ti convine intoarcete pe windows 98 merge 100% si nu o sa mai ai probleme.
Windows xp. sau daca vrei neaparat sa te joci pe el un windows 98 merge perfect la jocuri