| gabitzuyo89 a întrebat:

Am o rugaminte la voi.As dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine sa pun un site pe internet.am domeniu si host asigurat, aici aparand si problema.am urcat site-ul in ftp, dar imi apare o eroare la afisare "You don't have permission to access the requested directory. There is either no index document or the directory is read-protected". Mentionez ca directorul nu e protejat, iar faza cu indexul nu o inteleg deoarece deja este o pagina index.html in directorul public_html.va rog sa ma ajutati

Răspuns Câştigător
| Intruder19 a răspuns:

Stergi tot ce e in public_html si urci site-ul acolo printr-un manager ftp gen filezilla. Daca ai host platit, cei de la care ai hostingul sunt obligati sa iti ofere support pentru problema ta.

1 răspuns:
| CastronulCuCeapaVerde a răspuns:

Probabil protoculul pe care il are serverul pe care ai tu domeniul nu permite sa accesezi acest index.html in modul in care browserul tau il acceseaza. Incearca sa pui toate fisierele *. html in acelasi director. Totusi ma gandesc ca serverul tau foloseste index.html ca si punct de plecare. Incerca sa pui INDEX.html in directorul principal. Sper ca am fost de ajutor.