Este un ''multumesc'' din partea celui care a pus o intrebare iar tu i-ai raspuns. daca cel care a postat o intrebare considera ca tu ai raspuns cel mai bine dintre toti primesti aceasta fundita.
funda?
P. S. bun venit printre noi
E recompensa pentru cel mai bun raspuns. Nu e nimic palpabil, e ceva pur virtual.
Pai in partea dreapta a comentariului pe care ti l-a lasat cineva(asa cum ti-am lasat si eu) iti apare o funda, sau o medalie, iar dedesubtul ei scrie "declara raspunsul castigator". Aceea este "fundita". Dand clik pe ea si apoi selectand ok, la ceea ce iti apare, inseamna ca acesta este raspunsul care te-a ajutat cel mai mult, care a fost cel mai explicit, sau mai stiu eu ce. Bun venit, pe site
Fundita e un premiu, pentru ca ai dat un raspuns bun, pe care ce`l/cea care a pus intrebarea il considera cel mai bun/folositor(raspunsul)
multi "cersecs" fundite si sincera sa fiu nici eu nu stiu de ce
La fiecare intrebara pusa, cel ce intreaba trebuie sa aleaga un castigator(raspuns), acela primeste "fundita". Daca te duci la "Intrebarile mele", dai clik pe o intrebare si iti apar raspunsurile si in dreapta lor o fundita. Cu cat ai mai multe cu atat mai bine. Pt detalii du-te la "Intrebari frecvente"
Cand pui o intrebare, vei fi rugata sa alegi raspunsul castigator.
Acel raspuns castigator va primi o"funda" asa cum spune lumea.
Sper ca te-am ajutat
numai bine,
imiplaceciocolatamult întreabă:
Happyjump întreabă: