| Princess_2480 a întrebat:

Apropo, ce inseamna "Fundita"? Sunt noua!

Răspuns Câştigător
| IoanaBogdana a răspuns:

Este un ''multumesc'' din partea celui care a pus o intrebare iar tu i-ai raspuns. daca cel care a postat o intrebare considera ca tu ai raspuns cel mai bine dintre toti primesti aceasta fundita.
funda?

P. S. bun venit printre noiwinking

9 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

E recompensa pentru cel mai bun raspuns. Nu e nimic palpabil, e ceva pur virtual.

| Raiden a răspuns:

Tocmai ai aflat! :*

| DanuTzCarbon a răspuns:

Fundita este raspunsul castigator deci daca am fost primmul funda te rog happy

| EduardTPU a răspuns:

Pai in partea dreapta a comentariului pe care ti l-a lasat cineva(asa cum ti-am lasat si eu) iti apare o funda, sau o medalie, iar dedesubtul ei scrie "declara raspunsul castigator". Aceea este "fundita". Dand clik pe ea si apoi selectand ok, la ceea ce iti apare, inseamna ca acesta este raspunsul care te-a ajutat cel mai mult, care a fost cel mai explicit, sau mai stiu eu ce. Bun venit, pe sitewinking

| alesia29 a răspuns:

Fundita e un premiu, pentru ca ai dat un raspuns bun, pe care ce`l/cea care a pus intrebarea il considera cel mai bun/folositor(raspunsul)
multi "cersecs" fundite si sincera sa fiu nici eu nu stiu de cethinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Funda se da normal celui mai bun raspuns pe care l-ai primit la o intrebare pe care ai pus-o pe TPU e un fel de ai multumi celui care te a ajutat. Funda este in partea dreapta a raspunsului pe care l-ai primit dai click pe ea si gata.

| hayley a răspuns:

La fiecare intrebara pusa, cel ce intreaba trebuie sa aleaga un castigator(raspuns), acela primeste "fundita". Daca te duci la "Intrebarile mele", dai clik pe o intrebare si iti apar raspunsurile si in dreapta lor o fundita. Cu cat ai mai multe cu atat mai bine. Pt detalii du-te la "Intrebari frecvente"winking

| Walker a răspuns:

Cand pui o intrebare, vei fi rugata sa alegi raspunsul castigator.
Acel raspuns castigator va primi o"funda" asa cum spune lumea.

Sper ca te-am ajutat

numai bine,

| Teodora777 a răspuns:

Se da funda, adica se premiaza cel mai bun raspuns
sper ca ai inteles