Vad ca il cunosc ff bine o multime de anonimi, dar nici unul nu imi spune la care biserica este psalt Marian Moise. O mica scapare.
Nu as vrea sa ma pun rau cu vreun anonim de pe piata neagra a CD-urilor. Dar am o nedumerire in legatura cu vreo 2 din cei care au postat raspunsuri "care nu lamureste nimic" : "e" rrromi sau doar rromi? In legatura cu Marian Moise m-am cam destupat. E atat de legat de piata neagra a "muzicii" incat nu va fi cunoscut niciodata numele lui real. Pacat, are talent si ar fi putut castiga mai mult daca lucra la suprafata. Il vedeam intr-o campanie de dezvoltare a turismului in general, dar a celui religios in special. Cred ca iar fi stat bine si in promovarea regiunii Capadocia din Turcia. Pacat ca s-a infundat. Sincer imi pare rau.
Ma bucur pentru raspunsurile amabile primite, numai ca ne invartim in cerc. N-am reusit sa aflu de ce nu are o identitate publica. Adica, pentru cei care inca nu inteleg, de ce nu il vedem cantand, de ce nu e cunoscuta biserica unde e psalt? Asa ca o luam de la capat. Imi place. Sincer.
Intrebarea e din 2009. Suntem in 2012. Pentru mine problema e inchisa. Omul a adoptat calea castigului la negru si nu ma deranjeaza. Treaba este ca e un talent mare si a pierdut meciul; pe segmentul muzica religioasa ar fi fost o somitate si ar fi avut concert dupa concert. Din pacate acum nu mai poate scoate capul de frica fiscului. Asta e, nu e obligatoriu sa castigam toti.
Marian moise? e o voce ingereasca ce te ajuta sa te apropii cu sufletul de dumnezeu... te capteaza total in mesajul muzicii si cuvantului.de ce nu va bucurati ca sunt printre noi oameni speciali care ne bucura sufletul? lasati invidia, rautatile gratuite.nu va folosesc la nimic. bucurati va de ce e frumos pe lume. traiti frumos.marian ne daruie ceva din sufletul lui...pretuiti l. sa aveti multa iubire n suflet.cristina
Da il cunosc e un om deosebit si nu e cea ce credeti. Daca puteti compara un om a lui Dumnezeu cu un manelar atunci nu stiti ce e acea muzica si ce e acela glas de inger, daca reusesti sa faci cea ce face el eu imi cer scuze, cant si stiu ce e aceea munca pentru a scoate un acatist sau o cantare traita nu doar cantata. Numai bine tuturor Doamne ajuta!
Marian Moise nu este un,, manelar deghizat,, cum il numiti. Nu va mai luati dupa gura lumii necredincioase, rea si invidioasa. Este un om cu frica de Dumnezeu, care si-a pus talentul sau in slujba lui Dumnezeu. Nu ca sa se laude, ci ca lumea sa se foloseasca de darul lui si prin aceasta( lumea) sa slaveasca pe Dumnezeu. Daca nu era asa Dumnezeu nu i-ar fi ingaduit nimic, i-ar fi luat darul si astfel nu ar mai fi putut sa cante. Gura lumii o astupa doar pamantul. Daca cineva este impotriva lui, sa si-o tina pentru el. Sa nu mai otraveasca si alte suflete. Multi s-au folosit si s-au intors la Dumnezeu prin ascultarea unui acatist. Cunosc cazuri. SA NU MAI ARUNCAM CU NOROI IN CINE NU TREBUIE. AJUNGE! Clevetitori si mincinosi vor fi intotdeauna. Cine vrea sa-si mantuiasca sufletul sa se opreasca de a mai ponegri pe cine nu trebuie. Fiecare sa se vada pe el si sa stea in patratica lui.