| Filip23 a întrebat:

Are cineva vreo informatie despre "psaltul" Marian Moise? Canta frumos, dar mi se pare ca e manelar deghizat. Apar multe cantari religioase ale "monahului de la Athos" Marian Moise pe site-uri, dar l-a vazut cineva (vreo poza, filmulet, sau chiar in carne si oase)?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, am cautat si eu peste tot, nu este nimic.Stiu ca e casatorit si are 2 copii, doar atat.

46 răspunsuri:
| Filip23 explică:

Vad ca il cunosc ff bine o multime de anonimi, dar nici unul nu imi spune la care biserica este psalt Marian Moise. O mica scapare.

| Filip23 explică:

Nu as vrea sa ma pun rau cu vreun anonim de pe piata neagra a CD-urilor. Dar am o nedumerire in legatura cu vreo 2 din cei care au postat raspunsuri "care nu lamureste nimic" : "e" rrromi sau doar rromi? In legatura cu Marian Moise m-am cam destupat. E atat de legat de piata neagra a "muzicii" incat nu va fi cunoscut niciodata numele lui real. Pacat, are talent si ar fi putut castiga mai mult daca lucra la suprafata. Il vedeam intr-o campanie de dezvoltare a turismului in general, dar a celui religios in special. Cred ca iar fi stat bine si in promovarea regiunii Capadocia din Turcia. Pacat ca s-a infundat. Sincer imi pare rau.

| Filip23 explică:

Ma bucur pentru raspunsurile amabile primite, numai ca ne invartim in cerc. N-am reusit sa aflu de ce nu are o identitate publica. Adica, pentru cei care inca nu inteleg, de ce nu il vedem cantand, de ce nu e cunoscuta biserica unde e psalt? Asa ca o luam de la capat. Imi place. Sincer.

| Filip23 explică:

S-ar putea. Nu mi-a trecut prin cap.

| Filip23 explică:

Intrebarea e din 2009. Suntem in 2012. Pentru mine problema e inchisa. Omul a adoptat calea castigului la negru si nu ma deranjeaza. Treaba este ca e un talent mare si a pierdut meciul; pe segmentul muzica religioasa ar fi fost o somitate si ar fi avut concert dupa concert. Din pacate acum nu mai poate scoate capul de frica fiscului. Asta e, nu e obligatoriu sa castigam toti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da canta frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu l-am vazut fara sa stiu ca era de fapt el...mai tarziu am aflat...si in nici un caz nu e "manelar"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine esti tu de indraznesti sa l faci asa? nici macar nu l cunosti.are un stil aparte si canta psaltica la perfectie.multi ar vrea sa fie ca el dar nu pot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu as vrea sa l cunosc are o voce deosebita.si o pregatire pe masura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Canta foarte frumos.Si mie mi s-a parut ca e manelist cand am auzit unele melodii, dar nu cred ca este manelist.Are o voce minunata.As fi vrut sa am si eu voce ca el, macar sa pot canta ca el.As vrea sa fac cunostinta cu el deoarece am auzit despre el chiar si in facultate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am cumparat Acatistul de multumire Slava lui Dumnezeu cantat de Marian Moise din catedrala ortodoxa din Vatra Dornei. Nu cred ca acolo se vad "manelisti". Ai cam deviat. Are o voce ca un balsam. Abia azi am aflat cine e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti cel mai prost ma baiatule cum teo chema filip, eu am avut ocazia sa il cunosc personal si e un tip de treaba, ca raspuns la intrebarea ta nu e manelar si in orice caz ce treaba are manelele cu muzica psaltica.ve intrebari mai puneti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deocamdata nu slujeste la nici o biserica face masteratul. el este de loc din ploiesti a facut facultatea la constanta la ovidius

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A terminat facultatea de teologie,, Sfantu Apostol Andrei'' din cadru univ.''Ovidius'' din Constanta-promotia 2009, am fost colegii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Marian Moise, iti multumim din suflet! Esti o alinare pentru crestinii de pretutindeni. Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa te rasplateasca pentru osteneala ta. Doamne ajuta TUTUROR!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca acest om realizeaza ce senzatii poate produce unui om obisnuit cu vocea lui. Ar fi o mare pierdere daca s-ar ascunde undeva si nu ar continua la o biserica mare, unde sa se poata bucura cat mai multi de vocea lui deosebita. Dumnezeu sa fie cu tine Marian Moise!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Marian moise? e o voce ingereasca ce te ajuta sa te apropii cu sufletul de dumnezeu... te capteaza total in mesajul muzicii si cuvantului.de ce nu va bucurati ca sunt printre noi oameni speciali care ne bucura sufletul? lasati invidia, rautatile gratuite.nu va folosesc la nimic. bucurati va de ce e frumos pe lume. traiti frumos.marian ne daruie ceva din sufletul lui...pretuiti l. sa aveti multa iubire n suflet.cristina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Al ascult mereu. A-mi place foarte mult. Dar noi nu suntem an masura sa al judecam pe el. Daca cuiva nu a-i place sa nu al asculte.Si e o diferenta foarte mare antre manele si cantarile lui.trebue sa si antelegi ce asculti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Macar pe acest site, ce ar fi sa nu mai faceti tel de zel, ascunsi in spatele monitoarelor? Marian Moise? CINEVA, a fosr de acord sa ni-l daruiasca. Eu ii multumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da il cunosc e un om deosebit si nu e cea ce credeti. Daca puteti compara un om a lui Dumnezeu cu un manelar atunci nu stiti ce e acea muzica si ce e acela glas de inger, daca reusesti sa faci cea ce face el eu imi cer scuze, cant si stiu ce e aceea munca pentru a scoate un acatist sau o cantare traita nu doar cantata. Numai bine tuturor Doamne ajuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.marianmoise.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti un bou filip, noroc ca Dumnezeu a ingaduit sa apara calculatorul ca toti idiotii sa refuleze, ca tete a tete nu ar fi in stare sa deschida gura si sa duca o idee pana la capat. Este mai usor sa arunci cu noroi din umbra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Marian Moise nu este un,, manelar deghizat,, cum il numiti. Nu va mai luati dupa gura lumii necredincioase, rea si invidioasa. Este un om cu frica de Dumnezeu, care si-a pus talentul sau in slujba lui Dumnezeu. Nu ca sa se laude, ci ca lumea sa se foloseasca de darul lui si prin aceasta( lumea) sa slaveasca pe Dumnezeu. Daca nu era asa Dumnezeu nu i-ar fi ingaduit nimic, i-ar fi luat darul si astfel nu ar mai fi putut sa cante. Gura lumii o astupa doar pamantul. Daca cineva este impotriva lui, sa si-o tina pentru el. Sa nu mai otraveasca si alte suflete. Multi s-au folosit si s-au intors la Dumnezeu prin ascultarea unui acatist. Cunosc cazuri. SA NU MAI ARUNCAM CU NOROI IN CINE NU TREBUIE. AJUNGE! Clevetitori si mincinosi vor fi intotdeauna. Cine vrea sa-si mantuiasca sufletul sa se opreasca de a mai ponegri pe cine nu trebuie. Fiecare sa se vada pe el si sa stea in patratica lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce intrebare aiurea. inseamna ca esti departe de religie daca afirmi asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu l-am la Athos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are har e de ajuns poate e un inger deghizat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal, e un om simplu. Tocmai asta o fi ideea lui... sa nu sa etaleze prin ''imagine''...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, si eu l-am cunoscut in vara acesta, a fost si a cantat la hramul unei manastiri la mine in oras si chiar are o voce deosebita, in nici un caz nu poate fi manelar... PSALTUL Marian Moise chiar canta cu adevarat muzica psaltica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi pe trilulilu, poza Pr.Marian Moise