| SpYwArE_1961 a întrebat:

As dori sa stiu... daca dupa ce am scris un DVD...adica am pus 10 poze sa zicem--mai pot sa mai pun inca 10?
Dau funtitza la cel care imi da raspunsul bun

Răspuns Câştigător
| bogdan3vl a răspuns:

Daca il l-ai facut cu nero si ai activat casuta aia multisesion disk da poti sa mai faci.ca sa afli daca l-ai facut cu miltisesion nu trebuie decat sa bagi dvd-ul in unitate, intri in nero>make data dvd si daca iti apar fisierele care le ai deja scrise pe dvd insemna ca mai poti sa pui inca ceva pe acelasi dvd dai ai grija sa faci cu casuta aia activata multisesion disk in caz ca mai vrei sa mai pui iar ceva tot pe dvd-ul ala sa iti dea voie din nou. poti sa faci pe acelasi dvd pana se umple de tot adica poti face si de 20 de ori daca e nevoie

funda plssssss:d

5 răspunsuri:
| razwan3l a răspuns:

Da dar numai daca e re-writteblebig grinbig grinbig grinfunda?

| mady8055_9212 a răspuns:

Buna poti pune cate imigini vrei tu dar cu o singura conditia aceea fiind ca pozele sa nu cuprinda mult spatiu depinde ce poze pui! fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca dupa ce ai facut dvd sau cd ai salvat acea imagine. Dupa fiecare scriere a unui cd sau dvd te intreaba daca vrei sa salvezi o imagine in sensul daca vrei sa continui, numai asa mai poti adauga alte poze.

| SpYwArE_1961 explică:

Bogdan3vl a primit fundawinking
Multumesc bogdan

| SpYwArE_1961 explică:

Dar mai am o intrebare... puteti sa imi ziceti exact unde se afla a cea setare pentru a putea sa mai pun si alte fisiere