| axton a întrebat:

As vrea sa stiu cum pot sa dau fundite, si cum sa fac sa aleg castigator la raspunsurile primite?

Răspuns Câştigător
| byka23 a răspuns:

E simplu in dreapta dai clik in dreptul castigatorului pe funda. fa o proba cu mine.

8 răspunsuri:
| Crisyy a răspuns:

In dreapta raspunsului care vrei sa fie castigator ai o fundabig grin

| Doloresidk a răspuns:

Intri pe profilul tau si dai click la "intrebarile mele". Iti apare intrebarea pe care ai postat-o si sub ea raspunsurile.Si dai o fundita celui mai potrivit raspuns.Cum dai fundite? In dreptul fiecarui raspuns, e o fundita si dai click pe ea.

| maria_5981 a răspuns:

Foarte simplu.Iti va aparea la fiecare comentariu jos in dreapta o fundita si dai click pe ea.

| brandushel1234 a răspuns:

Pai iti apare acolo in fata la raspunsurile date " declara castigator" sau cam asa ceva ...si u apesi pe funda in fata la rasp care ti se pare cel mai bunhappy

| icsulescu a răspuns:

Te duci la intrebarea ta si dai click pe "Declara raspunsul castigator" de langa raspunsul la care vrei sa dai fundita.

| claudiua a răspuns:

Simplu. Plimba mouse-ul pe raspuns si undeva in dreapta iti va aparea,, DECLARA RASPUNS CASTIGATOR,, si o fundita deasupra. Funda?

| Fluture a răspuns:

In dreptul fiecarui raspuns pe care il primesti la intrebarile tale, in dreapta este o fundita.Raspunsul care ti se pare cel mai explicit il notezi cu acea fundita.adica in dreptul celui mai explicit raspuns apesi pe fundita.
sper ca ti'am fost de foloshappy

| FuNN a răspuns:

In Dreptul raspunsului adica aici>>>>