| Dmonik a întrebat:

As vrea sa stiu daca mai exista functia de moderare, mai exista moderatori, pentru ca am citit doua intrebari care nu pot fi reproduse. Cum apar intrebarile pe site? Mai sunt moderate sau e liber la imbecilitati?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, din cate am observat eu, nici raspunsurile si nici intrebarile nu sunt moderate(in special in cazul utilizatorilor logati). Si eu am vazut multe intrebari si raspunsuri sub orice critica(din toate punctele de vedere)care au fost postate chiar cu luni in urma.Numai intrebarile anonime sunt moderate(sau cel putin erau...).

6 răspunsuri:
| Dmonik explică:

@sergent, e irelevant, garantez ca sunt infioratoare, oricum, poti vedea pe prima pagina nenumarate asemenea exemplare. Oricum, le-am raportat, insa o sa caut cei doi utilizatori.

| Dmonik explică:

Imi amintesc cum ne adunam trei ca sa le desfiintam si reapareau, pana ajungeam la saturatie. De ce acum altii nu fac asta? Sau adminul, nu stiu...

| Dmonik explică:

Http://www.tpu.ro/......t-raspuns/ dar repede, ca o evaporez!

| sergent91 a răspuns:

Da un link spre cele doua intrebari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred. Dar nici cu functia asta nu era altfel. Poate iti mai amintesti discutiile interminabile, care aratau inutilitatea functiei asteia si timpul pierdut de pomana de cei care stergeau intrebarile tembele. Asta pentru ca, in timp ce unii stergeau postarile cretine sau injurioase, altii le aprobau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai evaporat-o cam repede... Cel putin pentru mine, care nu mai intru la fel de des si de mult pe site, ca alta data straight face