Cd cu erori din cauza calitatii cd-ului si probabil a vitezei mari de scriere pe cd no-name. ia si tu ceva cd-uri de la Verbatim sau TDK, nu toate jegurile cu 50 de bani. cu Verbatim si TDK nu o sa ai problema asta. si nu il scrie la 52 x, daca e film, maxim 12-16x. daca e cd cu muzica poti si mai mult, pana in 32 x, iar daca scrii softuri sau imagini iso, maxim 4 sau 8x. speed kills in cazurile astea. mai ales daca ai si cd ieftin
Princo erau cat decat bune, pana am patit asa si eu. depinde ce stoc prinzi. mai bine dai banii pe ceva serios, Verbatim sau TDK, cu alea nu o sa patesti asa ceva. Princo nu mai este ce era cand il foloseam eu ( 2006 ). mai bine treci pe astea serioase ( nu is scumpe ) si nu o sa ai probleme. succes la ars
Multumesc foarte mult,eu am cd princo
si intotdeauna faceam orice cd cu orice muzic, filme, poze cu viteza 8 x, deci acum sa inteleg ca la filme trebuie 12-16 x mersi mult Venom
Bun,mers foarte mult de ajutor ai funda, dar imi zici si mie un film horror sau actiune sau s.f care sa incapa pe un cd? te rog fff mult am cautat 4 ore si nu am gasit... dar daca gasesti in arhiva.rar cu 692 mb atunci va fi peste 900 ca mie asami apare ca e 692 si cand e gata de descarcat e 707 mb deci te rog frumos sau care ai tu in pc
Asa...
uitasem sa zic ceva tata zice sa il trag pe divx si cum fac asta din nero?
trebuie sa dau la make video cd? sau unde help!