| Andreea20000 a întrebat:

Ati observat ce reguli au aparut pe TPU? 1.Nu avem voie sa trimitem mesaje deoarece suntem membrii juniori.
2.Nu avem voie sa votam un raspuns sau o intrebare deoarece suntem membrii juniori.

Cum vimse par regulile?

8 răspunsuri:
| me1me a răspuns:

Cea cu votatul mi se pare absurda

| Nickelback a răspuns:

Na baga 100 de raspunsuri si ai scapat.Nu e mare lucru

| SamSon a răspuns:

Este normal sa nu ai acces la aceste comenzi pentru. ca esti junior! si sti de ce? pentru. ca unii iti fac cont doar pentru. a vinde/cumpara diverse lucruri cu ajutorul TPU. ului si de aceea trebuie sa strangi niste puncte pentru. a avea acces!

| Skylerx a răspuns:

Nu pot fi reguli ca astea... adica, daca nu raspundem la o intrebare nu adunam puncte si nu mai crestem in rank! Si eu tocmai am trimis un mesaj cuiva, nu e adevarat! Unde le-ai citit si unde le-ai aflat, au aparut pe TPU, blog?

| zhenkyn a răspuns:

Cred ca nue corect, dar datorita acestor reguli membrii juniori vor fi mai activi, si mai multe intrebari vor avea raspunsuriwinking

Răspuns utilizator avertizat
| TeoPT a răspuns:

Niște reguli foarte utile. Dați și voi 100 de răspunsuri, e așa mare lucru?

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus! Nu ar fi mai simplu să le trimiteți mesajele astea administratorilor pentru a fi luate în considerație sau eventual intrați pe blog și aduceți argumente. Dezbaterile se fac cu ușile deschise, administratorii fiind teribil de transparenți în această privință.
Iar regulile trebuie respectate pentru a evita haosul.
O zi cu zâmbet tuturor!