| andreea8pogner a întrebat:

care ati facut recent scoala de soferi, sau daca cunoasteti pe cineva care a dato recent, ce antrebari vi s-a dat la test, va rog sa-mi spuneti pentru ca si eu vreau luna viitoare dar mie cam frica la test. Multumesc

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Va trebui sa inveti.Chestionare sunt foarte multe.Nu stii niciodata ce iti pica la examen.Invata.Nu este ca la bacalaureat.Nu se copiaza.Tot tu vei pierde chiar daca printr-un noroc vei reusi sa iei permisul.Vezi cate accidente sunt pe soselele din Romania.De ce oare sunt multe? Din cauza unora care cred ca pot lua permisul prin copiat sau cu relatii.INVATA.

3 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Degeaba iti spune cineva intrebarile, testele se schimba la fiecare proba in parte.
Daca iti doresti sa posezi permis de conducere, invata!
Nu neaparat pentru sustinerea unui examen, ci pentru siguranta ta in trafic. Inveti decretul si semnele de circulatie, nu-i foarte greu, dar iti trebuie putina veleitate.
Nu neglija proba practica, cunosc multi care au picat la aceasta proba!
Fa-ti rost de o carte cu teste, o serie de teste care cuprind esentialul fara detalii. Pentru asta, poti vorbi cu instructorul tau, el, personal, iti va face rost de respectiva carte.
Bafta si curaj, o sa ai nevoie.

| activ a răspuns:

Cred ca mai mult din mecanica se da din cate am auzit.