| iuuuliiannnnnnnaaaaaa a întrebat:

Care e ma bun? Opera sau Mozila? Funda...

18 răspunsuri:
| malina_9825 a răspuns:

Opera

| razvan12345 a răspuns:

Cel mai bun si mai rapid este google chrome, toate topurile confirma asta, pe locul 2 se afla mozila iar opera pe locul 4, eu am google chrome si desi am viteza de 1 mb, seara trag de pe google chrome cu 1, 5 mb.Repet google chrome surclaseaza orice alt browser

| ady_7987 a răspuns:

Eu iti recomand Mozila sau GoogleChrome. Dar dupa parerea mea Mozila este foarte bun si usor de utilizat

| jm3k3ru10 a răspuns:

Opera.sigur ca la moziza iti da erori mereu.Credema ca le-am avut pe amandoua si Opera ce sigur mani bun. Dar eu iti recomand Google Chrome.

| ταξιδιώτης a răspuns:

Mozila, are un aspect mai placut, usor de folosit si setat, mai sigur

| danusgs a răspuns:

Google Chrome, e bun!

| Teiu a răspuns:

Mozilla e considerat cel mai bun program de genul

| DEBrown a răspuns:

Mozzila este cu mult peste Opera.

| kiLLeRbusTed a răspuns:

Opera pfff. mozila e cea mai buna.

| marsat a răspuns:

Dintre cele 2 este Mozilla Firefox dar iti recomand un al 3-lea Google Chrome. O seara buna

neluL
| neluL a răspuns:

O intrebare pusa de majoritatea utilizatorilor de internet: "Care este cel mai bun si mai rapid browser?".
Am facut cateva "cercetari" pe internet cu privire la utilitatea si rapiditatea browsere-lor FireFox, Internet Explorer si Google Chrome.
La capitolul rapiditate in incarcarea paginilor web Google Chrome conduce. Pe locul doi se claseaza FireFox si pe trei Internet Explorer.
Ca utilitate FireFox-ul este mai bun pentru ca este mai customizabil si il recomand tuturor bloggerilor si utilizatorilor avansati.
Cam asta ar fi clasamentul foarte pe scurt al browsere-lor dar cu toate ca Google Chrome este mai rapid, eu prefer FireFox. BY!

| ILoveCocaCola a răspuns:

Bunăă wave >big grin

| Ananas2 a răspuns:

Dintre ce ai zis uh e mai bun opera dar cel mai bun e chrome

| uǝʞɔıp a răspuns:

Opera cu siguranta... da-mi o funda

| ILoveCocaCola a răspuns:

Bunăăă wave >big grin

| AndrutzzaS a răspuns:

Dintre Opera si Mozilla, cel mai bun browser e Mozilla. Dar iti recomand si Google Chrome, deschide paginile destul de repede.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici unul, Chrome e cel mai bun.

Daca ai cont de gmail poti sa iti salvezi setarile de la Chrome si de fiecare data cand iti formatezi pc-ul sau te duci la altcineva la pc poti sa iti reactivezi Bookmarks sau eventuale addons.

Pe langa asta merge foarte bine si imi pare rau sa spun asta dar a depasit Firefox, iar Opera e depasit de multi ani.

Întrebări similare