Nici măcar nu trebuie să dai ochii cu fostul medic de familie.Eu l-am schimbat fără să-l anunț.
Alege-ți un alt medic, vorbești cu el, iar dacă află că vrei să te înscrii la el, îți va da să completezi un formular. Să ai la tine și o copie xerox după cartea de identitate. În final, îți mai trebuie o dovadă de la locul muncii din care să rezulte că plătești asigurările de sănătate.
În rest, noul tău medic de familie se va ocupa de tot. Chiar și de fișa ta medicală.Tu nu trebuie să faci nimic.
Ii spui ca vrei sa te muti la alt medic si ii ceri fisa medicala.
''Conditie:
Schimbarea medicului de familie sau a medicului stomatolog nu se poate face decat dupa cel putin 6 luni de la ultima inscriere.
Pentru schimbarea medicului, va trebui sa obtineti acceptul noului medic la care va veti prezenta cu actele necesare inscrierii la medicul de familie sau stomatolog. De asemenea, va trebui sa-i comunicati acestuia numele fostului medic la care ati fost inscrisi. Noul medic va trebui sa transmita casei de asigurari si fostului medic faptul ca v-a preluat in evidenta sa.''
Nu e complicat.
In primul rand, trebuie sa iti gasesti un nou medic de familie la care sa te inscrii, dupa ce aduci negatie de la fostul medic de familie.
Te duci in mexic si am acolo un var pe care il cheama Padrito. intreaba-l de un buletin fals si pasaport, si o sa gasesti o arma in spatele tevii din New Spicito, si iti omori medicul de familie
Va luati dosarul de la medicul de familie actual si va prezentati la noul medic de familie. Succes.