| RomanMandruPanaMor a întrebat:

eu cand iau in pc(jocuri, filme etc) si le sterg cand ma uit la cat loc mai am imi arata ca am tot atat ca si inainte, nu ar trebui sa arate ca am mai mult loc liber in calculator? cum sa rezolv asta? Deja am pierdut cam 1 GB.
Compar locu liber din proprietens din partitzie cu ce ii inautru si se pierde aiurea 1 GB.

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Uitata-te in Recycle Bin, poate nu l-ai golit.
Cand stergi ceva toate cele sterse se muta in Recycle Bin.

Abh
| Abh a răspuns:

Goleste Recicle Bin

Abh
| Abh a răspuns:

Asta pentru ca pe acea partitie ai si un fisier ascuns, pagefile.sys, care e de fapt memoria virtuala.
click dreapta pe my computer - properties - advanced - performance (settings) - advanced - jos o sa scrie Virtual Memory si dai Change. Acolo o sa vezi cat ocupa pe fiecare partitie si poti modifica sa iti ia doar de pe C:/

| alex2009 a răspuns:

Foloseste win utilities el te ajuta sa ai mai mult spatiu pe pc este un program gratuit si bun uite aici un tutorial video care te invata cum sa il folosesti http://www.videotutorial.ro/? p=3503&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+articolevideotutorialro+%28articolevideotutorialro%29&utm_content=Yahoo!+Mail mai poti folosi si cc cliner si el face acest lucru sau tuneup utilities dar acesta nu este gratuit uite un tutorial despre tuneup utilities http://www.videotutorial.ro/? p=597.

| judgement a răspuns:

Cauta pe desktop iconita de la recicle bin si dau empty si vezi daca iti elibereaza spatiul (eu zic ca da)

si vezi data viitoare cand esti sigur ca vrei sa stergi ceva foloseste si tu combinatia Shift + Delete (sau Del)

bafta

| RomanMandruPanaMor explică:

Faza ii ca iconica recycle Bin mereu ii goala.

| RomanMandruPanaMor explică:

Http://img412.imageshack.us/gal.php?g=probaa.png va uitati la fiecare in parte, deoarece nu cred ca ati inteles problema!

| Stefan_Bagdan_1985 a răspuns:

Salut! Pai un joc cand se sterge, nu il stergi dandu-i "delete"din directorul unde e instalat si gata, ii dai "uninstall" din control panel(cel mai indicat si simplu mod de a sterge un joc), daca nu il gasesti in control panel, vezi ca trebuie sa aiba in directorul jocului un.exe care arata ceva de genul uninstall000.exe si il poti sterge foarte frumos direct de acolo,daca nu are nici asta,cum mi s-a mai intamplat si mie,ii poti da direct "delete" dar dupa aia trebuie' sa il stergi si din gunoi adica "recycle bin",si dupa aia si jocul propriu zis,sau cd-ul virtual sau imaginea,in cazul in care ai downloadat jocul,si care ulterior dupa ce i-ai dat "delete" si imaginii, ii dai si din "recycle bin"! Deci asa se sterge un joc! Daca nu te descurci cu ce am zis eu, cel mai simplu, intri pe youtube si cauti video, scriind in engleza la cautare numele jocului propriu-zis si "how to uninstall" si iti arata acolo cum sa il stergi cum trebuie si sa eliberezi memoria k-lumea! Bafta si sanatate!

Răspuns utilizator avertizat