| Alexxandra97 a întrebat:

Mai este in seara asta Nini? Ca acum e 9:42 si nu a incept.De ce?

Dau fundoi!

Răspuns Câştigător
| PinkyFlor a răspuns:

Buna!

Nini nu a mai fost de martisad
Dar din cate stiu(sunt aproape sigura) ca va incepe de luni din nou. De cand s-a dat premiera Fratele lider nu a mai fost.si probabil ca va incepe de Luni(30. 01. 2011)

Sper ca te-am ajutat! Pa-pa!happy

10 răspunsuri:
| BiwCupcake a răspuns:

Nu nu va fi broken heart

din cauza ca cei de la disney channel nu au tradus episoadele urmatoare, nu le va mai difuza o perioada crying

sa speram ca va revenii in curand love struck puppy dog eyes

| RaDuKoO a răspuns:

Taceti ma! nimic nu e adevarat...Toate filmele au fost puse pe un cd...Si li s-a stricat cdul ( pe timpul vacantei nu va fi difuzat) Nu va faceti griji nu ati pierdut episoadele. O sa continue de unde au ramas

| RaDuKoO a răspuns:

Si cum concediu bha? filmul asta e terminat in spania din 2009

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incepe ( s-ar putea ) astazi ( vineri ) si pe 30 - ianuarie- 2011( luni ) deoarece au inceput cateva seriale noi
]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Filmul Nini nu este facut in Spania, este facut in Argentina, stiu asta pentru ca am cautat pe net

| XxXNotForKiidsXxX a răspuns:

Eu sunt o fana ff mare nini si am pus-o pe sora-mea sa vada dc nu incepe si i-a dat ca incepe doar luni si vineri dar sa fiu simcera am asteptat pana la 00:00 sa il dea deci astea ce pun alti nu este adv(adevarat) dar sar puea sa fie in concediu aia care il difuzeaza pentru ca telenovela asta a mai fost pusa in spania si ei l-au inregistrat pe un cd. Deci cel mai probabil sunt in concediuwinking... sper ca am fost de ajutor:*

| Sw33ty_9502 a răspuns:

Am auzit ca incepe numai luni si vineri sau poate fac pauza o vreme. Fundita?

| iulia1996 a răspuns:

Nuh stiu si eu sunt nervoasa dar cred ca incepe dimineata la 09:30 asa am auzit
(daca asa este astept fundita:d:d:d:dkiss)

| tahrir a răspuns:

Va insepe de luni la ora 9:32 pm sper ca o sa iti fie de ajutor pa-pa! dar ce tot vb de fundita ce este asta?

Întrebări similare