| Stefania a întrebat:

Buna!sadParola mea de la hi5 a fost schimbata din anumite cauze.Acuma cand am intrat pe hi5 am vazut ca a fost timis de la adresa mea un comentariu la una "Happy bdaty" eu nu i-am trimis acel comentariu si eu nu scriu asa "happy bday", daca scriu, scriu asa"happy birthday", cred ca mi-au spart parola, am mai patit sa vad comuri date de pe adresa mea, dar nu eu le-am datcrying. Oare mi-au spart parola? Sau ce poate fi?cryingUrgentcryingcrying

13 răspunsuri:
| Jadis a răspuns:

Esti sigura ca nai zis la nimeni parola? Se poate sa ti-o fi spart-o. Schimba parola si asigura-te ca nu o mai fost lasa nici un comentariu de persoana care ti-o spart parola

| Dobitoc a răspuns:

Cred ca ai o optiune setata sa dea commuri cand e ziua respectivilor cu mesajul "happy bday" asa am patit si eu si m-am speriat si dupa aia am vazut ca commul este dat pe data in care persoana respectiva isi serba ziua.

| 123456 a răspuns:

Da probabil ti-a vazut cineva parola. sau tu te-ai logat in alta parte la alt calculator si ai ramas acolo logata si acea persoana a lasat comuri de la tine

| Oti a răspuns:

Poi cu siguranta da~Dar daca mai merge sa intri pe cont schimba rapid parola, si apoi poti sterge o perioada contul ca sa creada ca ai renuntatla el. iar apoi cand se mai "linistesc apele" il reactivezibig grin

| RoberT_2406 a răspuns:

Schimba-ti parola si ai grija ca e-mailul pe care-l folosesti in contul tau sa aiba si el o parola diferita.

Daca cineva iti cunoaste parola de la mail poate foarte usor sa-ti afle si parola de la conturile facute pe acel mail.

Succes!

| Kidd a răspuns:

Heyy!
Faza cu commentu` am patit`o si eu.straight face. Habar`am din ce cauza. Nu ti-a spart nimeni parola. Cred ca hi5`ul trimite automat thinking

Xo :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat la fel

| MaDuTzAaAaA a răspuns:

Nu stiu raspunsul la intrebarea ta dar stiu un banc cu preotibig grin:
Un preot era mare amator de golf. Nu pierdea nici o ocazie sa joace.
Intr-o duminica dimineata, se trezeste si vede ca era o vreme perfecta pentru golf. Cer senin, caldut, adia un vinticel foarte usor.
Era o singura problema: trebuia sa tina liturghia de dimineata. Sta si se gindeste, pune totul in cumpana, pina la urma suna la biserica si zice ca e bolnav si nu poate sa tina slujba.
Pe urma se suie in masina si merge in orasul vecin, unde nu-l cunostea nimeni si se duce la terenul de golf.
Intre timp, un ingeras il observa si se duce la Dumnezeu:
- Ia uite Doamne, ce face asta in loc sa tina slujba!
- Da, ai dreptate. O sa ma gindesc la o pedeapsa potrivita.
Intre timp, preotul se pregateste pentru prima lovitura. Isi ia pozitia potrivita, calculeaza distanta, ridica crosa si loveste. Mingea descrie o curba eleganta prin aer si aterizeaza drept in gaura! La fel se intimpla si la restul gaurilor.
Se uita de sus ingerasul, vede treaba si se intoarce spre Dumnezeu:
- Bine, Doamne, dar ce pedeapsa e asta?
- Pai, ia gindeste-te: cui ii poate spune?

| MaDuTzAaAaA a răspuns:

Fundoiuuu?batting eyelashes

| bb_5971 a răspuns:

Si eu am patit acelasi lucru ca si tinehappy nu stiu ce poate fi