| pisicutamiauana a întrebat:

Bună seara! Aș vrea să mă sfătuiesc cu voi referitor la o problemă. Eu stau la etajul 4 și rareori ne strângem mai mulți prieteni la mine. Ascultam muzică dar după ora 22 când începe programul de liniște, doar stăm și discutăm, mai radem mai una alta dar consider ca în limita bunului simț. Vecina de sub mine, care stă la etajul 3, intr una bate în calorifer și sună la poliție ca noi facem gălăgie și ca nu poate sa i doarmă copilul de 5 ani. Ideea e ca și ea are perioade cand dupa ora 22 face gălăgie… ba se ceartă cu sotul, ba îi plânge copilul, ba îi fuge copilul prin casă și face gălăgie dar noi niciodată nu ne am pus să îi batem în calorifer sau să chemam poliția. Am încercat să discutăm cu ea dar fără niciun rezultat, tot ea e aia încăpățânată și " cu drepturi". Ce ar fi de făcut? Cu ce mă sfătuiți ca să pot rezolva odată pentru totdeauna asta.
P.S. Nu cer să mi dați mie dreptate, dar vreau să știu ce e de făcut cu ea, ca nu poate avea puțină înțelegere având în vedere ca e singura persoană pe care cică " o deranjăm"…

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Noi rezolvam simplu:
Inainte sa facem un chef (de ziua cuiva), intai ne anuntam vecinii.
Nimeni nu se supara.

| pisicutamiauana explică (pentru Bula):

Cu femeia asta nu ai cum să faci așahee hee

| gabicoo a răspuns:

Te pui in situația ei și vezi dacă ție ți-ar conveni: până la 22:00 să-ți bubuie muzica deasupra, iar după 22:00 să-ți tropăie in cap și sa ți se ragă (pardon râdă) până la 2:00-3:00. Bineînțeles mai serviți și câte un păhărel, mai vapați și niște Kristall iar limitele bunului simț devin extrem de largi până spre infinit! Nu?

| Anonim0246O a răspuns (pentru gabicoo):

Cred ca tu ești vecina

| GygyDuru a răspuns:

Dupa ora 11 noaptea se doarme.

| Misteriosul333 a răspuns:

Ar trebui să fie o oră de liniște.