| Alleksandra a întrebat:

Am si eu o problema. M-am certat cu un baiat necunoscut pe mess si acum mi-a luat id si l-a adaugat pe un site unde iti cauti pereche si altele. Acolo nu iti cere parola, nimic.Si as dori sa dau acel site in judecata sau ceva de genul. Cum as putea face asta?crying

Răspuns Câştigător
| PaisonPink a răspuns:

In primul rand ar trebui sa iti cauti mai multi protestanti si sa incercati sa descoperiti pe cel ce a fundat site apoi sa"il dretonati" daca ma intelegi. Daca nu merge asa incearca sa il afectezi pe cel care tia pus id acolo:$... Poate are remuscariwinking

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti da site-ul in judecata dar nu o sa castigi procesul. Inainte de a actiona in justitie trebuie sa le scrii proprietarilor, recomandat si cu confirmare de primire ori sa-i somezi prin intermediul unui executor judecatoresc, sa stearga respectivele postari de pe site, fiindca nu le-ai pus tu si-ti afecteaza imaginea, dandu-le si un termen rezonabil pentru asta, cred ca 5 zile ar fi bun si sa-i atentionezi ca-i vei da in judecata daca nu efectueaza stergerea. Numai daca, dupa expirarea termenului, nu dau curs solicitarii tale, poti sa-i dai in judecata, cu sanse de castig. Numai bine!