| noname1 a întrebat:

am un nokia 5230 si am reusit sa instalez gps`ul pe el. intrebarea mea este: imi merge, imi gaseste locatia, este totul in regula, dar functioneaza doar atunci cand am cartela de vodafone in telefon. daca o scot, nu mai merge gps`ul. cei de la vodafone zic ca este gratuit, cu toate ca programul foloseste internetul pentru a functiona. oare nu taxeaza nimic in ciuda faptului ca intra pe internet? nu de alta, dar sa nu ma terzesc la sfarsitul lunii cu o factura de cateva milioane pentru trafic de internet.laughing va rog mult sa ma ajutati cu niste informatii multumesc

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Din setari modifica acolo ca gps-ul sa nu mai fie asistat.Astfel nu va mai folosi internetul pentru a gasi rapid satelitii. E adevarat ca dureaza mai mult astfel dar asa nu se va face nici un trafic. Dar daca folosesti ovi maps nu stiu exact daca poti alege optiunea aia. Oricum nu se face trafic mare cu gpsul deci nu vei avea o factura uriasa, acum depinde si cat de mult folosesti tu acel gps. Cei de la Vodafone au dreptate cand spun ca gps-ul e gratuit dar despre traficul folosit de el nu cred ca spun acelasi lucru. Poti incerca de asemenea si alte aplicatii pentru gps cum ar fi Garmin, Sygic, NDrive.Bafta!

0 răspunsuri: