Nu stiu cum ii poti pune parola. dar stiu cum poti ascunde folder`ul. intai ii pui un nume scurt de genul "de`ale mele" sau un folder cu numele tau, si intri la properties si ii dai la Atributes : Hidden. Ca sa il gasesti, cauti in start.
Nu poti parola un folder, poti folosi metoda lui @theo dar daca cineva care este priceput la calculator vrea sa-ti spioneze calculatorul, ar incepe in primul rand sa verifice dupa foldere ascunse, eu asa am facut la multe persoane care mi-au cerut ajutorul in diverse probleme legat de IT, la unele persoanele am fost uimit ce am vazut, in fine, recomandarea mea e sa-ti pui folder-ul acela intr-un fisier WINRAR si o parolezi de acolo, si nu permiti nici macar vizionarea (preview) a fisierelor stocate pe winrar. Numai bine
Bine zis. decat sa te chinui cu programe de parolat care cer bani pe licenta mai bine dai un hide, dar sa te invat ceva, ca sa fii sigur ca fiserul pe care tu vrei sa-l ascunzi nu este gasit decat de tinee faci urmatorul lucru foarte simplu :
Schimbi imaginea folderului respectiv cu cea a unui fisier din windows si folosesti o denumire mai ciudata.eu de exemplu ca sa nu-mi gaseasca nimeni folderele le copii undeva unde am poze si le schimb cu numele photothumb. db si cu iconu de la fisierul respectiv. SI FUNCTIONEAZA FOARTE BINE! pentru mine e cea mai eficienta solutie! incearca si o sa vezi ca merge