Atunci cand tu pui o intrebare si ceilalti iti raspund tu alegi un raspuns castigator si il recompensezi cu o fundita
Pai treaba cu "dau funda"este asa ca un fel de premiu pentru raspunsurile cele mai bune dar la o intrebare nu poti sa premiezi decat un raspuns dar nu e obligatoriu sa dai funda
Pui o intrebare...si ai mai multe raspunsuri, trebuie sa alegi un raspuns castigator adica dai o funda
Pai...Cand pui o intrebare poti da funda raspunsului care te-a ajutat vezi in dreapta raspunsului e o funda cu grii dupa ce dai funda se vede colorat
nu poti da decat o funda pe intrebare
Raspunsurile folositoare se premiaza cu fundite.Cu cat ai mai multe fundite cu atat urci in rank si poti deveni expert TPU.
Gasesti aici toate raspunsurile legate de activitatea unui user pe acest site : http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente Numai bine!
Va sa convingi lumea sa-ti raspunda la intrebari spui: foonda, funda, fundita, fundoi, dau fundita etc. deci... dai fundita? :->
Bine ai venit printre noi!
Fundita = Medalie oranj = Raspuns castigator = 100 de puncte.
Este un fel de "multumesc" celui, care te-a ajutat cel mai mult, raspunsul caruia a fost cel mai bun, din punctul tau de vedere.
Cand te vei hotara, ce raspuns este cel mai bun/folositor (in mod normal ai maxim 5 zile la dispozitie), va trebui sa dai clic pe "Declara raspuns castigator" in dreapta raspunsului preferat, iar apoi sa dai clic pe "OK". E simplu. Cam atat.
Succes! Numai bine!
P. S. am vrut si eu un pupic, asa ca m-am bagat si eu in seama.
Pai funda se da atunci cand ai mai multe raspunsuri la o intrebare si ti se pare unul foarte bun si folositor il recompensezi cu o funda, dar numai un singur raspuns poate avea funda(la o intrebare)eu acum te intreb:funda?