| Alișa00000000000 a întrebat:

Buna TPU:*, ce exercitii sa fac pentru a numai fi cocosata?sad[funda]

Răspuns Câştigător
| Ioana_9973 a răspuns:

Am avut si eu problema asta...Eu una, mi-am pus niste carti pe cap si am mers prin casa cu ele si am tot facut chestia asta timp de o saptamana...si am reusit sau mai poti sa iei un bat si sa til ti pe spate, nu cred ca stii ce vreau sa iti spun dar daca esti fata desteapta iti dai seama si trebuie sa te corectezi tu mereu cand stai la masa sau asa ceva si trebuie sa ai ambitie pentru a scapa de cocoasa. Sper ca te-am ajutat putin! te pup! :d

2 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Ia un bat(o coada de matura), pune-l pe spate in dreptul omoplatilor si prinde-l apoi intre subsuori cu mainile.Mergi asa cu el prin casa(ca ciobanii) pastrand o pozitie dreapta corecta.Repeta acest mers de cateva ori pe zi.

| KikiRiki98 a răspuns:

Salut:* daca ai posibilitatea poti face niste exercitii de fitness sau gimnastica medicala. Eu din vara incep gimnastica medicalawinking Sau poti face aceleasi exercitii ca la ora de educatie fizica+ multe genoflexiuni si sa alergi mult.De exemplu puneti castile si asculta muzica in timp cefugi cativa kilometri pe zibig grin crede-ma merge!:*
Multa Bafta>big grin