| BiaBubulina a întrebat:

vreau sa va intreb: daca aveti id de vedete straine dati-mi si mie pls...am si eu unul miley cyrus da cica camera web e stricata mie mia dato si brusc a zis ca e stricata ciudat destiny.miley33

Răspuns Câştigător
| purplestar14 a răspuns:

Vedetele starine nu au yahoo messenger ele au MSN.Deci nu stiu daca id-ul destiny.miley33 este adevarat pentru ca multi oameni se dau drept vedete. Daca vrei sa ''vorbesti'' cu vedete straine incearca pe website-ul lor.Multe dintre ele au twitter, facebook etc.De pe website-ul lor cauti twitter-ul sau facebook-ul lor, deoarece 100% trebuie sa aiba.Si in plus daca au MSN iti dai seama ca il stiu numa prietenii apropiati ale vedetelor pentru ca nu si-l expun pentru a fii inebuniti de fani. Sper ca te-am ajutat.Sarbatori Fericite!happy

9 răspunsuri:
| Freaky a răspuns:

Doamne Dumnezeule ca multi mai sunt straini de lumea asta! Mai fata cum ai aiba Miley Cyrus Messenger? Tu gandesti? laughing))Si'a batut unu joc de tine cum a vrut. auzi tu ca i s-a stricat camera. Si cat de fraier sa fii sa crezi? Eu nu cred ca tu ai trecut de cei 10-11 anisori! Si de ce ar vorbi vreo vedeta cu tine? straight face lol lol lol. raman socata uneori...

| omgxlykexrawr a răspuns:

Intra pe vlad92_Bv am eu unul am vazut-o si la webcam

| DrMeow a răspuns:

Ea nu are asa ceva.Stai o clipa si gandeste! Cum sa vorbeasca o vedeta cu TINE?!?!?! OMG ce copii laughinglaughinglaughing

| yoo23 a răspuns:

Pai intrebarile stupide vin de la copii 10-13 ani, dar trebuie sa ii acceptam asa cum sunt.

| BiaBubulina explică:

Radeti voi da chiar mi-a dat webcam vreti sa vedeti uitati aici bagati id a lui emily osment si cand o prindeti cereti webcamul sa vedeti emily_emi_ly_moviexo

| jedi_8834 a răspuns:

Daca vrei id de vedeta til dau pal meutongue

| amanda33 a răspuns:

miley are un id
dar in nici un caz nu e cu miley sau alte cacaturi
nu il scriu aici din motive de securitate. dar daca te uiti pe paginile lor de internet ai sa vezi ca o sa gasesti adresele de mess destinate fanilor

| CHAMAH7_6371 a răspuns:

Chamah7

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Nu are messenger ca asa il am si eu pe al lui"Justin"si cica este camera web stricata si trebuie sa si-o repare singur.lol ce copii!