anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

..
as vrea si eu un model de reclamatie impotriva primariei daca se poate.
am sa va dau si subiectul in speranta ca o sa o redacteze cineva exact asa cum trebuiehappy
problema sta in felul urmator: recent au inceput lucrarile de " modernizare "a drumului care trece prin fata curtii mele...
in fine... e mult de zis dar restrans treaba sta cam asa:
au facut niste santuri imense as zice si la fiecare locuinta sa zic asa au pus in loc de poduri niste tuburi din acelea de ciment.
la unii ( neamuri ) au pus cate 5. 6 tuburi asa aiurea... iar la mine au pus doar 2 unde aveam podul cel mare de intrat cu masina iar la poarta au lasat groapa pe motivul ca nu se poate pune mai mult de 2 tuburi la fiecare locuinta desi sunt numeroase persoanele care au depasit cu mult acest numar 2...
pe aceasta problema as vrea modelul de reclamatie impotriva primariei
multumesc mult

5 răspunsuri:
| fryekid a răspuns:

Hey alo, esti in Romania, trebuia sa ii arunci 10 lei in buzunar si se rezolva.

| cybershot a răspuns:

Deci nimeni nu a platit nimic in plus, asta o stiu sigur, acum ei sunt obligati sa asigure acest acces. unde mai pui ca eu am avut podul meu facut si acum nu mai e decat o groapa;
si pentru domnu' care a intrebat de unde sunt
ei bine undeva in olt se petrece aceasta ''actiune'' big grin
multumesc tuturor
daca aveti acel model as fi recunoscator

cui sa arunc 10 lei ca am fost de nenumarate ori la primar, au venit la fata locului si toate cele, degeaba nu se poate domne auzi mai mult de 2 tuburi desi.am zis ca sunt numerosi care au peste doua

| cybershot a răspuns:

Nu ma ajuta si pe mine nimeni?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil in mod gratuit sunt doar 2 tuburi, iar surplusul e contra cost
informeaza-te
daca e asa cum zic eu, trebuie sa iti taie neaparat factura si chitanta, altfel NU plati
vezi cum au procedat VECINII, intreba in audienta la primarie, tragi CONCLUZIA, apoi faci reclamatia!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mergi la primarie. vezi ca in costul lucrarii probabil intra si costul acelor poduri. din tuburi pentru a permite scurgerea apei de la intemperii. da de unde esti cyber? ca ma facusi curios?