| Didii15 a întrebat:

Bunaa.Stiu ca pentru a scrie pe un cd ceva iti trebuie un marker special.Are ceva daca scriu cu unul normal?[unii mi-au zis ca da alti ca nu] voi ce parere aveti? =D

Răspuns Câştigător
| RMC a răspuns:

Singura problema e ca se ia scrisu, suparafata fiind lucioasa. In rest nu se intampla nimic cu cd-u.Numa sa nu scrii cu pix sau creion ca il zgarii si numai merge.
Cumpara https://www.totalofficesupplies.co.uk/catalog/images/021393.jpg il am de 4 ani si inca merge ca nou.

12 răspunsuri:
| AdiSR a răspuns:

Nu are nimic. Am scris de-a CD cu marker-uri normale de mi-a sărit capacele. Doar să nu fie cu vopsea.

| G a răspuns:

Nu trebuie nici un maker special. trebuie doar sa prinda pe suprafete mai lucioase, sa nu se duca daca dai cu mana peste el. big grin

| inginer a răspuns:

N-are nimic. Eu scriu cu ce am la indemana - si inca nu am stricat nici unul.

| Reinkaos a răspuns:

Nu, nu are nimic.si eu le scriu tot cu un marker oarecare sau cu o carioca si nu are nimic.

| Ganduri albe a răspuns:

Am scris cu markere normale pe mai toate CD-urile pe care le am si nu s-a intamplat nimic big grin Deci nu...

| HardcoreCountry a răspuns:

Nu are nimic Si eu tot cu markare normale scriu.

| Anonoim a răspuns:

Singura diferta unu se usuka repede si scrie suptire (pentru cd) celalat se usuka greu si scrie gros poti sa scrii si cu un pix cu gel sau... orice alceva in genul asta

Răspuns utilizator avertizat
| hiigee a răspuns:

Nu conteaza cu ce scrii, merge si cu marker normal!big grin

| LiaGore a răspuns:

Daca vrei scrie cu marker normal o sa se stearga repede, si daca scrii cu marker special o sa tina mai mult

| didi66 a răspuns:

Pai cu un marker normal s-ar putea sa nu se vada dar daca nu ai unul special poti folosi un marker permanent.

| irr07 a răspuns:

Nu, nu cred că este nevoie de un marker special pentru a scrie pe un cd.sau poate este şi nu ştiu euhee hee dar oricum, poţi scrie şi cu unul normal.nu se întâmplă nimic happy