OK, stiu raspunsul la intrebarea asta, si e adevarat 100%. Uite care e: NIMENI nu poate stii cand vine sfarsitul lumii! Cum doamne ai vrea sa stie niste oameni cand nici macar Isus Hristos nu stie ( a spus asta in biblie). Numai si numai Dumnezeu tatal stie acest lucru.
Sper ca te-am facut sa intelegi.
21 decembrie 2012 e prezis dar nu se stie cu certitudine daca se va intampla ceva.
S-a zic ca va fi in anul 2000.Stai linistit ca nu se intampla nimica.Lumea este mare.In fiecare zi se produc cutremure, inundatii si moare lumea.Astea sunt niste indobitociri si indoctrinari.O persoana citita se amuza la astfel de vorbe.Parca as fi la OTV
.
Si tu te astepti ca unu dintre noi sa stie data si ora exacta? tot ceea ce se spune despre sfarsitul lumii sunt doar idei, pareri, in cel mai rau caz presupuneri. dar nimeni nu poate sti cu exactitate cand si cum va fi. nu crezi?
Probabil nu in viata asta a noastra. Astea sunt numai niste supozitii bazate practic pe anumite relatari ale mayasilor; nu cred ca este ceva real in toata povestea asta. Insa daca chiar va fi veni the end of the world, perfect. Si asa traim in tampenia asta de tara, so, nothing to lose, no?
Nu poate stii nimeni cand vine sfarsitul, insa cu totii stim ca este in SALA DE ASTEPTARE...
Pai... bunicul meu mi-a zis ca mereu cand era el mai tanar la stiri spunea ceva in genul: "nu vom mai trece de anul 2000"... uite ca am trecut! deci stai linistit
cum a zis si cosmin: "probabil nu in viata asta a noastra"
Mai stii de 2000? "vai sfarsitu ne vom duce dracu" si suntem tot aici asa ca...in orice caz chestia e ca trebuie sa fim mai apropiati sa nu ne mai uram ca prostii ca practic singuri ne aducem sfarsitu prin atitudinea noastra distrugatoare(cand zic asta ma refer in mare parte la distrugerile spirituale prin mandrie prin injuraturi si a.m.d) sper ca vam dat de gandit desi ma-ndoiesc
Cand o sa terminati cu intrebarile astea stupide? Toata lumea vorbeste "Ati vz cutremurul din Japonia? vaiii sfarsitul lumii". Incepeti sa ma enervati, deci nici un om de stiinta nu poate sa zica, cand va fi sfarsitul lumii fiindca numai Dumnezeu stie. Au mai fost multe "preziceri" si prin 2000 ...etc. Si nu va luati dupa ce spune la TV. TV-ul va baga frica in voi si aia mananca c**at mereu la tv, va spala creierii!
Goanta_Matei-Cosmin_1997 întreabă:
RaR întreabă: