Degeaba ai muschi daca nu stii ce sa faci cu ei.Iti trebuie minte intai si apoi muschi. Evita nu ii baga in seama.Pentru ca unul slab te poate bate sa nu stii ce e cu tine dar la fel poate fi gura de el, poate fi tupeul ca are gasca in spate.Dar cum in ziua de azi nu te poti baza pe nimeni decat pe tine fii sigur ca si ala e singur si ramai doar tu cu el.si cel care stie ce sa faca castiga
Lol...cred ca ai putea sa te joci putin cu ei. Sa te prefaci psihopat (le vorbesti despre sange, masacru, cum vrei sa ii omori si alte chestii zambind normal) sau schizofren (de ex ca vezi fantome sau vocile iti spun sa faci diverse chestii) cand sunteti singuri si se iau de tine. Si cand e mai multa lume, te porti normal.
Garantat - comportament pe care nu il inteleg vor incerca sa il evite XD vezi numai sa nu ii traumatizezi...prea tare
Bati liderul grupului pana te implora sa il lasi in pace.
si eu am unul la fel, la scoala, fara grup, dar nu il bat ca imi e ca sunt exmatriculat si nu vreau sa am probleme cu parintii.
Te iei de el faci misto si il bati de nu stie cei cu el de preferat bea ceva inainte sa prinzi curaj. eu asa fac dar fara boutura daca te stiu astia de papa lapte fac misto asa i pui la respect cu niste pumni seriosi dupa colt cand se lasa intunericu
Te duci si ii bati pe toti daca zici ca sunt slabi.Io asa fac si merge funda plsss
Degeaba ai muschi daca nu ai si fibra in ei (ex:daca iei steroizi) si du-te la niste cursuri de kickbox, daca esti din buc iti recomand eu unul ff bun
doctorzdix întreabă: