| Alex_2205 a întrebat:

Care e treaba cu funda si cum se da?

Răspuns Câştigător
| xLikeTpu a răspuns:

Bună!
Dacă un răspuns este folositor, cel care a pus intrebarea îl răsplăteşte pe cel care răspunde cu o fundiţă.
Fundiţa este in dreapta răspunsului, unde apare ( declară acest răspuns câstigător ).
Poţi acorda fundiţa în cazul, în care vrei tu!
Bafta!

10 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Fundita = Medalie oranj = Raspuns castigator = 100 de puncte.
Este un fel de "multumesc" celui, care te-a ajutat cel mai mult, raspunsul caruia a fost cel mai bun, din punctul tau de vedere.
Cand te vei hotara, ce raspuns este cel mai bun/folositor (in mod normal ai maxim 5 zile la dispozitie), va trebui sa dai clic pe "Declara raspuns castigator" in dreapta raspunsului preferat, iar apoi sa dai clic pe "OK". E simplu. Cam atat.
Succes! Numai bine!

P.S. Citeste si Intrebarile frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente . Sigur, vei gasi multe raspunsuri si aici.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Deci, pui o intrebare, apoi primesti 3-4 raspunsuri, dintre acestea trebuie sa alegi un singur raspuns care a fost corect si sa îi acorzi fundita.

| BrD a răspuns:

Se poate da unei singure persoane. Cand dai o funda unei persoane, accepti ca raspunsul acela il consideri ca cel mai bun/util. Funda este ca o recompensa pentru ca ti'a raspuns la intrebare.

| Amy a răspuns:

Funda se da de cel care a pus o intrebare(o dai tu), celui mai bun raspuns la intrebarea respectiva(pe care ai pus-o). pentru a da o funda te duci la meniul "intrebarile mele", accesezi intrebarea, iar in dreapta fiecarui raspuns primit scrie"desemneaza raspunsul castigator". Astfel dai funda raspunsului pe care il consideri cel mai folositor

| Dedeutza2o1o a răspuns:

Raspunsul care ti se pare cel mai bun primeste o funda de la tine. Acel raspuns care crezi ca te-a ajutat cel ma mult il poti rasplati. O sa iti apara o funda intr=o parte si dai pe ea ca sa o acorzi acelui user.

| gabriellafan1vanessa a răspuns:

Fiecare poate sa dea funda.si tu poti de exemplu sa mi-a dai.in dreapta fiecarui raspuns al unui utilizator care iti raspunde tie la o intrebare are o fundita mica gri tu apesi pe ea daca vrei sa eu dai

| beebee a răspuns:

Pai totul incepe atunci cand tu pui o intrebare si primesti mai multe raspunsuri. Dintre aceste raspunsuri, tu alegi care este corect si ii dai funda, sau in cazul in care sunt mai multe persoane cu raspunsul corect ii dai funda celui carea raspuns mai repede. Funda apare in dreptul in fiecarui raspuns si tu trebuie sa dai click pe ea, dar trebuie sa fii sigur/a caci nu merge sa mai schimbi.

Sper ca ti-am fost de ajutor.
Bianca.

| GFantastikBaby a răspuns:

Atunci cand pui o intrebare pe TPU, mai multi oameni iti raspund. Tu alegi raspunsul castigator, asta inseamna sa dai funda. Dupa fiecare raspuns exista un chenar unde scrie: Raspunsul este: folositor, nefolositor, inteligent, etc. si o bifa, si tu dai pe ea la raspunsul cel mai bun. Asta e "funda". happy

| Me_2404 a răspuns:

Pai, de ex. eu pun raspunsul asta si daca. te-a ajutat ce mai mult in dreptul intrebarii mele este o funda dai pe ea si gata.

| Andoo_5056 a răspuns:

Dac dai un raspuns bun unei persoane de pe site el poata sa-ti dea funa.se da atunci cand ai primit un raspuns la o intrebare numai daca vrei se da si dai acolo la raporteaza raspuns castigator e o fundita.

Întrebări similare