| artur99 a întrebat:

Care este codul html (sau scriptul) Pentru a deschide o fereastră în pagina de internet.
Cum ar fi de exemplu la magazinele online când dai clik pe o imagine. Sau reclamele puse peste scris?

12 răspunsuri:
| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Nu este nici un script sau cod! Este doar o imagine link aia pe care dai tu click si te duce pe alta pagina web.

| artur99 explică (pentru AlecsRvaSpunePa):

Nu. Eu zic imaginile alea care se deschid intr-o noua fereastra. de exemplu dupa ce scrii un raspuns aici pe TPU dai raspunde si iti apare o minifereastra. Eu zic in loc de minifereastra sa fie o imagine cu x intr-un colt.

| AlecsRvaSpunePa a răspuns (pentru artur99):

Tot de link-uri tine! Atunci cand iti faci o pagina web poti integra o optiune ca atunci cand cineva da click oriunde pe pagina ta sa le apara o imagine sau o reclama.E vorba de link-uri de redirectionare sau link-uri directe.

Si imi dai un exemplu de cod de asta pentru asa ceva?
Sau cum integrez optiunea?

Ti-as da daca as sti exact ceea ce vrei. Daca iti faci site si vrei optiunea aceasta au ei tutorial-e ajutatoare.Dar nu iti poti face site cu domeniu propriu fara abonament lunar.

Ba iti poti face. Cauta pe net cum iti faci propriul domeniu. Eu folosesc www.zymich.com pentru hosting...
Stii poate de ce nu se mai pot creea domenii pe zymich? am creeat 3, apoi am sters 1 si nu ma mai lasa sa fac altul...

Si am cautat la tutoriale si nu am gasit ceea ce caut...

Uite siteul: http://sieucandmamaijoc.99k.org

Lam facut la 12 ani (acu am 13) nu e prea avansat...

Acela nu e domeniul tau! Faci confuzie.Domeniul tau este atunci cand site-ul se numeste "www.scuipandunare.com" Adica.com la sfarsit sau .ro.Site-ul pe care l-ai creat pe zymich se numeste "www.(ce ai scris tu acolo).zymich.com"

Tot domeniu e pana la urma...
Si era www.(ce am scris eu).99k.org

Totusi ai avut cont pe zymich?
De ce nu mai merge sa iti faci domenii sau cum or fi?

Sau ce site folosesti tu pentru domeniu?

Eu nu ma ocup cu asa ceva.Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.

Dar la coduri html te pricepi? Nu imi dai idul tau de mes? Am cunoscut 2 IT-isti pana acum: un polonez de 40 de ani si un ungur de 36. Si imi e greu sa le explic in engleza asa amanuntit...

Idul meu: david1989mail@yahoo.com

Mai esti?