Bună.
În dreptul fiecărui răspuns este o fundiță gri, dai clic pe ea și apoi pe ok și ea se transformă în portocaliu.
Se premiază un singur răspuns care se consideră cel mai inteligent sau folositor ori amuzant prin prisma întrebării postate!
Pa, pa.
In dreapta fiecarui raspuns e o fundita si daca dai click pe ea te intreaba''vrei sa alegi acesta raspunsul castigator''(ceva de genu) si dai da
Cand pui o intrebare si ti se raspune, langa raspunsul dat e o funda gri.(Langa fiecare raspuns e cate o funda din-asta)
Tu poti acorda funda pentru raspunsul pe care il consideri castigator, doar apasand pe funda gri care se afla in dreptul raspunsului pe care il consideri cel mai bun.
Sper ca te-am ajutat!:d
Pai e simplu persoana care ti-a raspuns are in dreapta o funda mare pe care scrie declara raspunsul castigator. dai click acolo si gata ai dat fundita
In dreapta fiercarui raspuns este o fundita gri, apesi pe ea si dai ok se va face portocalie, in felul aceasta ai dat funda.
pup:*
Deci cand pui u o intrebare si mai multi iti raspund apare undeva in dreapta ceva ca o medalie, asta numim noi funda, apesi pe ea cand crezi ca raspunsul este bun. sper ca te-am ajutat. funda?
Buna, bun venit pe site, vezi in dreptul meu acea fundita gri?
da click pe ea si afli! mersi!
Cand primesti un raspuns(sau mai multe) la o intrebare langa el ai cu gri si alb asa o funda pe care scrie 1(asta o ai la fiecare raspuns.care e raspunsul care-ti trebuie aceluia po-ti sa-i dai click pe funda aia)! inseamna ca acel raspuns e ceea ce-ti trebuia! Aduti aminte ca raspunsul castigator poate fi doar unul! Nu pot primi 2 utilizatori funda! Succes! SARBATORI FERICITE!:*
Salut. funda dai la raspunsul care il consideri cel mai bun intrebarilor tale. la fiecare raspuns ai in dreapta "DECLARA RASPUNS CASTIGATOR".
Pt inceput, bine ai venit!:*
Vezi tu, in partea dreapta a raspunsurilor noastre se afla o fundita gri, dupa ce apesi pe ea, se va face portocalie.Asa ai ales raspunsul care ti-a placut cel mai mult, sau cel mai folositor.
Atentie: o data ce ai dat fundita nu o mai poti retrage, nu o mai poti da altcuiva.
Apoi, mai sunt si voturile; in jos inainte de raspuns.scrie:raspunsul este: folositor, nefolositor, amuzant, inteligent, stupid. Poti da si un vot celui ce iti place cum a raspuns; celui ce nu-ti place ii dai nefolositor sau stupid.
Mult succes, si eu sunt pe aici nu de foarte mult timp!
Pa, pa :*