Lasate de prostii zaharul se pune in cafea sau la ceai nu ca sa iti faci freza, pentru freza exista gelul de par sau fixativ.
Nu sunt niște cantităși exacte. Dizolvi zaharul ăn apă călduță. Nu mi se pare foarte igienic dar se spune că stă... țepi!
Nai gel sau spuma?
)) ce vrei sa te dai pe zahar? Nebunule. ![]()
! vezi sa nu ramai chiell.
2linguri zahar, 3oua, 4cani ulei
Reteta ideala
Numai taranii isi fac freza cu apa cu zahar
Iti strici parul.si mai nou.s-a inventat gelul/fixativul/spuma
Du-te la magazin si i-ati un tub de spuma sau daca nu i-ati o cutie cu gel ca aia e mai ieftina, decat sa-ti dai cu apa si zahar
Daca ai parul mare, poate faci si paduchi
Bafta ![]()
![]()
![]()
M-au amuzat foarte tare raspunsurile celor necunoscatori.Sa stiti ca nu se strica parul cu apa cu zahar ci cu gel fixativ spuma din comert. Daca folosesti gel nu inseamna ca nu esti taran, exista geluri si cu 2 lei.Apa cu zahar e naturista, nu dauneaza absolut deloc spre deosebire de celelalte produse. Datorita produselor din comert pica parul.
Incalzeste putin apa cat sa fie calduta si adauga vreo lingurita 2 de zahar in functie de cata apa ai... aplica cu ajutorul unei spatule de vopsit sau cu degetele pe par si fa-ti tepii cum ii faci de obicei, asteapta sa se usuce, va avea si aspect natural si iti va rezista mai mult.Eu asa imi fac onduleuri si nu se pune problema ca nu am 20 lei sa imi iau un fixativ
.
GabrielStefan întreabă: