| εїз Ir εїз a întrebat:

Cate puncte are o vizualizare?

Răspuns Câştigător
| Parisblue a răspuns:

O vizualizare are 20 de punctee!

7 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

20 de puncte

Elianna
| Elianna a răspuns:

O vizualizare a unei intrebari se puncteaza cu 0, 05 puncte! Poti face si tu un calcul la tine la profil!
Nota ulterioara: Raspunsul premiat este complet gresit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce vizualizare?

| Petronela a răspuns:

20 de puncte

Elianna
| Elianna a răspuns:

@Ir : Raspunsul castigator pe care l-ai desemnat este complet gresit. Uita-te la profilul tau si vezi ca ai 649 de vizite care inseamna 32. 45 puncte. O regula simpla de aritmetica (regula de trei simpla) arata ca:
649 x 0. 05 = 32. 45! (cum am zis eu!)
Daca ar fi fost notate cu 20 de puncte, cum ai considerat tu corect, punctajul tau ar fi fost:
649 x 20 =12980 puncte!
Cvot erat demonstrandum! (este in latina!)

| Parisblue a răspuns:

Elianna. raspunsul tau este gresit!, εїз Ir εїз are 677 de vizualizari si
33. 85 de puncte...deci 677/33. 85=20.

Elianna
| Elianna a răspuns:

@ ©®Ž™… :mama ei de aritmetica cu cine a inventat-o! Regula de trei simpla se invata in scoala primara: Am sa-ti explic sa intelegi si tu:
Daca 649 de vizualizari au 32, 45 puncte
atunci 1 vizualizare are X puncte

X = (1 x 32, 5) / 649 = 32, 5 / 649 = 0, 05 puncte!
Facem proba sa vedem daca am facut bine:
949 vizualizari x 0, 05 puncte/vizualizare = 32, 5 puncte!
Raspunsul meu se referea la cifrele valabile atunci cand a fost pusa intrebarea.
Actualizat azi este :677 x 0, 05 = 33, 85!
Ai inteles? Daca nu, o sa reiau explicatia pana pricepi!
Si inca ceva, logic vorbind, daca pentru o vizualizare s-ar da 20 de puncte, cum zici tu, atunci punctele s-ar face cu gramada, nici n-ar mai trebui sa raspunzi la intrebari, ar fi suficient doar sa te uiti la ele! Hai na, ca este prea de tot! Adica pentru un raspuns "inteligent " si "folositor" se acorda 1 (!) punct, si pentru ca te uiti la ele, fara sa raspunzi iti da 20 de puncte?
Tu crezi ca administratorii acestui site sunt dusi cu pluta? Crezi ca cei care au puctaj mare, asa au facut punctele, uitandu-se la intrebari?