Pai ce prieten e ala care iti i'a lucruri? Acum nu stiu cat de valoroase sunt aceste lucruri, insa iti pot spune cum as proceda eu: daca lucrurile nu au valoare sau importanta, pastrez prietenia, fara sa'l intreb nimic de acele lucruri (asta in caz ca nu mai dispare nimic). Daca lucrurile au valoare si presupui ca prietenul tau le'a luat, atunci sa stii de la mine ca lucrurile furate nu reprezinta decat suma/valoarea care a trebuit s'o platesti ca sa scapi de o persoana si prietenia falsa ce o manifesta!
Specific ca sunt un extremist si deciziile mele sunt cam radicale si duse la extreme.
Sunt 2 variante. Vorbesti cu el civilizat il intrebi zimbind daca sunt cumva la el, daca zice ca nu sunt la el chiar asa este, sau nu ti le mai da! Sti tu mai bine ce se intimpla.
Punel la proba.lasa ceva de valoare,langa el, si fii atent cand dispare. dupa aia te poti lipsi de acel prieten, sau il poti ajuta daca are o problema cu lipiciul de pe maini.sau poate e cu capul.este cleptoman, si in cazul asta are nevoie de ajutor.dar daca e neam prost, la revedere.
WarriorOfBlack întreabă: